• یکشنبه / ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۹:۰۵
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 1404022115373
  • خبرنگار : 50187

رئیس دانشگاه مطرح کرد

تربیت ۸۲ هزار دانشجو طی نیم قرن فعالیت دانشگاه شهید باهنر کرمان

تربیت ۸۲ هزار دانشجو طی نیم قرن فعالیت دانشگاه شهید باهنر کرمان

ایسنا/کرمان رئیس دانشگاه شهید باهنر کرمان گفت: این واحد دانشگاهی از ابتدای تاسیس تاکنون حدود ۸۲ هزار فارغ التحصیل تحویل جامعه داده و اکثر مدیران سازمان‌ها و صنعت استان کرمان را این دانشگاه تربیت کرده است.

حسین نظام‌آبادی‌پور امروز ۲۱ اردیبهشت در نشست «روش‌های جایگزین قضائی در نظام دادرسی ایران» که با حضور معاون قوه قضائیه در دانشگاه شهید باهنر کرمان برگزار شد، اظهار کرد: این دانشگاه امسال ۵۰ ساله می‌شود و نیم قرن با پرورش نیروهای حاذق در خدمت مردم کرمان است.

وی ضمن گرامیداشت یاد مرحوم افضلی پور و همسرش، بنیانگذار دانشگاه شهید باهنر کرمان افزود: این دانشگاه در طول نیم قرن فعالیت، حدود ۸۲ هزار فارغ التحصیل تحویل جامعه داده و اکثر مدیران سازمان‌ها و صنعت استان کرمان را این دانشگاه تربیت کرده که اکنون به جامعه خدمت می‌کنند.

نظام‌آبادی بیان کرد: حدود ۶۰۰ عضو هیئت علمی در دانشگاه فعالیت دارند و اکنون قریب به ۱۴ هزار دانشجو در حال تحصیل هستند که حدود ۵۰۰۰ نفر مربوط به تحصیلات تکمیلی است.

رئیس دانشگاه شهید باهنر کرمان گفت: این دانشگاه بعنوان دانشگاه بزرگ جنوبشرق است و رتبه ۱۲ کشور را دارد که به نظرم از جایگاه دانشگاه باهنر دور است و باید به رتبه تک رقمی برسیم.

وی افزود: در عرصه بین‌الملل نیز امسال و سال قبل حدود ۷۰۰ دانشجوی بین‌الملل از کشورهای مقاومت جذب کردیم و در حال تحصیلند و در این زمینه برنامه‌های توسعه‌ای داریم.

حجت الاسلام ابراهیم حمیدی رئیس کل دادگستری استان کرمان نیز در این جلسه گفت: دادگستری کل استان با دانشکده حقوق دانشگاه شهید باهنر و دانشگاه آزاد تفاهمنامه‌ای امضا کرده که بر اساس آن در راستای رسیدن به اهداف مشترک حرکت می‌کنیم.

وی با اشاره به برگزاری جلسات نقد رأی گفت: در این نشست‌ها قضات، اساتید دانشگاه و دانشجویان حقوق به بیان دیدگاه‌ها و نظرات خود می‌پردازند و در نتیجه این جلسات تاکنون چندین جلد کتاب نوشته و از سوی پژوهشگاه قوه قضائیه منتشر شده است.

تربیت ۸۲ هزار دانشجو طی نیم قرن فعالیت دانشگاه شهید باهنر کرمان

حمیدی گفت: در تلاشیم از ظرفیت اساتید دانشگاه و دانشجویان برای پیشبرد سند تحول و تعالی قوه قضائیه استفاده کنیم.

رئیس کل دادگستری استان کرمان بیان کرد: در دستگاه قضائی دست نیاز به سوی اساتید دانشگاه و دانشجویان دراز می‌‍کنیم تا از توانمندی‌های این عزیزان استفاده حداکثری داشته و بر این اساس می توان گفت که مسیر تعامل و همکاری دستگاه قضایی و دانشگاه‌ها همچنان تداوم خواهد داشت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha