• دوشنبه / ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۰۱:۰۷
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1404022215460
  • خبرنگار : 50377

استاندار مازندران:

مازندران به قطب دیجیتال و هوش مصنوعی تبدیل می‌شود

مازندران به قطب دیجیتال و هوش مصنوعی تبدیل می‌شود

ایسنا/مازندران استاندار مازندران از تبدیل شدن استان به قطب دیجیتال، دانش بنیان و هوش مصنوعی خبرداد و گفت: این موضوع در سطوح مختلف در حال پیگیری است.

مهدی یونسی رستمی شامگاه یکشنبه ۲۱ اردیبهشت در همایش روز استاد در هتل بادله میاندورود با اشاره به اینکه طی سالهای اخیر از نیروهای سنتی استفاده کردیم که منجر به ناترازی در زمینه‌های مختلف شده است، اظهار کرد: علت مشکلات پیش رو عدم استفاده از نیروهای توانمند علمی که دانایی اجرای کارهای مختلفی را دارند است که در سال‌های اخیر از این نیروها استفاده نشده است.

وی با بیان اینکه همیشه مردم حق دارند و ما مدیران وظیفه داریم به سوالات پاسخ دهیم، افزود: برای اولین بار در یکی از شهرهای استان کنسرت برگزار شد لذا مردم بدنبال شادی و نشاط هستند هرچند عقاید و ارزش‌ها می‌بایست رعایت شود.

استاندار مازندران، با بیان اینکه مشکل اصلی مردم معیشت و رفاه است لذا در زمینه ناترازی‌ها با مردم صادقانه صحبت کردیم، خاطرنشان کرد: بنده فردی عملیاتی و عملگرا هستم و به قولی که می‌دهم وفادارم.

یونسی رستمی اظهار کرد: ۱۰۵ هزار نفر نسبت به دستور رییس جمهور پیرامون توقف پروژه پتروشیمی میانکاله اعلام حمایت کردند چرا که این موضوع کار ساده‌ای نبود.

وی با اعلام اینکه روز استاد نمادی از اعتماد به چهره‌های امین جامعه است، بیان کرد: بدون معیار و متد علمی هیچ کاری انجام نمی‌دهم. در ساختار مدیریتی حدود ۵۰ درصد از بانوان و جوانان استفاده شده است.

نگاه علمی و فنی در علوم پزشکی باید افزایش پیدا کند

دکتر عالیه زمانی نماینده مردم ساری و میاندرود در مجلس شورای اسلامی نیز در این مراسم با بیان اینکه دانشگاه‌ها در حوزه وزارت بهداشت و درمان می‌بایست آموزش محور باشند، خاطرنشان کرد: جایگاه شایسته اعضای هیات علمی باید بارز باشد و حمایت‌های معیشتی و رفاهی لازم صورت گیرد.

مازندران به قطب دیجیتال و هوش مصنوعی تبدیل می‌شود

زمانی افزود: در حوزه علوم پزشکی تصمیم سازان باید از درک لازم در زمینه آموزش و پژوهش برخوردار باشند که بعضاً بدلیل عدم آگاهی و اطلاعات شاهد چالش و مشکلاتی هستیم.

نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس با تاکید بر اینکه نگاه علمی و فنی در علوم پزشکی باید افزایش پیدا کند و این قشر از جامعه در تمام لحظات کنار مردم سرزمین خود باشند، تصریح کرد: اگر می‌خواهیم شاهد نگاه علمی و فنی به علوم پزشکی باشیم خانواده علوم پزشکی باید در تصمیم گیری‌ها و مشارکت مدنی حضور فعال‌تری داشته باشد.

زمانی، افزایش ظرفیت پذیرش دانشجو در دانشگاه‌های علوم پزشکی را از جمله اقدامات موثر در مجلس شورای اسلامی یاد کرد و گفت: فرآیندهای اجرایی دستورالعمل‌ها باید دقیق و با نظارت درست در بیمارستان‌های استان اجرا شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha