سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور با مشارکت ستاد علوم و فناوریهای شناختی، پژوهشگاه مطالعات آموزش و پرورش و آموزش و پرورش استثنایی مازندران، این جشنواره را برگزار کرد.
این رویداد، که با عنوان «نخستین جشنواره ملی تولیدات نرمافزاری و دستساختههای حوزه ارزیابی و مداخلهای اختلال یادگیری ویژه و دیرآموز» دوشنبه ۲۲ اردیبهشت برگزار شد، معلمان، مشاوران، گفتاردرمانگران، کاردرمانگران، شنواییشناسان، بیناییسنجان، اساتید، دانشجویان، پژوهشگران، مخترعان فعال و شرکتهای دانشبنیان و علاقهمندان به حوزه ارزیابی و مداخله اختلال یادگیری ویژه و دیرآموز حضور دارند.
این جشنواره در چند محور اصلی برگزار میشود که شامل دستساختهها، تولید ابزارهای ارزیابی، تولید ابزارهای مداخلهای تخصصی توانبخشی و تولید ابزارهای کمکآموزشی است.
همچنین در بخش تولیدات نرمافزاری، نرمافزارهای ارزیابی، آموزشی و مداخلهای متناسب با موضوعات مرتبط با اختلالات یادگیری در محیط سیستمعامل اندروید و ویندوز طراحی و ارائه میشود. علاقهمندان میتوانند جهت ثبتنام و ارسال آثار خود به وبسایت اعلامشده یا دبیرخانه استانی جشنواره در استان خود مراجعه کنند. مهلت ارسال آثار تا پایان اسفندماه ۱۴۰۴ اعلام شده و آثار برگزیده در هفته بزرگداشت مقام معلم معرفی خواهند شد.
برنامه زمانبندی پخش زنده مهمانان نمایشگاه در فضای مجازی برای معلمان سراسر کشور از روز دوشنبه ۲۲ اردیبهشت آغاز شده و تا روز پنجشنبه هفته جاری ادامه خواهد داشت.
بر اساس برنامهریزی انجامشده، روسای آموزش و پرورش استثنایی استانها و معاونین آموزش ابتدایی کشور در این برنامه حضور دارند. معلمان ابتدایی و آموزگاران مراکز جامع مازندران بهصورت حضوری در این رویداد شرکت کردهاند و آموزگاران مراکز جامع استانهای گلستان، گیلان، اردبیل، سمنان، تهران، قم، البرز، قزوین، مرکزی، همدان، لرستان، ایلام، کرمانشاه، کردستان، خراسان شمالی، رضوی و جنوبی، آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، زنجان، خوزستان، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، یزد، فارس، اصفهان، سیستان و بلوچستان، کرمان، هرمزگان و بوشهر نیز بهصورت مجازی در برنامهها مشارکت دارند.
انتهای پیام
نظرات