• دوشنبه / ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۸:۳۴
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 1404022216126
  • خبرنگار : 50046

عضو شورای اسلامی شهر:

خراسان شمالی یک سینمای استاندارد ندارد!

خراسان شمالی یک سینمای استاندارد ندارد!

ایسنا/خراسان شمالی عضو شورای اسلامی شهر بجنورد گفت: در خراسان شمالی یک سینمای استاندارد وجود ندارد.

اعظم السادات افشین‌فر در جلسه علنی شورای اسلامی شهر بجنورد که دوشنبه ۲۲ اردیبهشت برگزار شد، اظهار کرد: در بجنورد و حتی در خراسان شمالی یک سینمای استاندارد وجود ندارد که مردم بتوانند از آن استفاده کنند.

وی با اشاره به اینکه در پروژه سرمایه‌گذاری هماگ‌، هفت سالن سینمایی ساخته شده است، افزود: این سینماها را حوزه هنری خریده اما شهرداری از نظر ایمنی ایراداتی گرفته که باید هرچه سریع‌تر این ایرادات رفع شود تا بتوان از این سینماها استفاده کرد.

اربابی رئیس کمیسیون عمران و توسعه شهری شهرداری بجنورد در ادامه این جلسه بیان کرد: در گذشته دفاتر تسهیلگری در برخی از محلات همچون بازآفرینی شهری برپا و بعد از گذشت مدتی لغو شد.

وی اضافه کرد: اما در برخی از محلات اهدافی که در دفاتر تسهیلگری همچون ارتقای محلات دنبال می‌شد در مکان هایی همچون مساجد در حال پیگیری است.

اربابی در ادامه تأکید کرد: باید با توجه به مستندات قانونی، ۳۰ درصد از اعتبارات در شهرستان‌ها به محلات هدف بازآفرینی اختصاص یابد.

وی گفت: اگر این امر رعایت شود و ادارات و دستگاه‌ها نسبت به پرداخت آن اهتمام داشته باشند، وضعیت زیست شهری در این مناطق بهتر خواهد شد.
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha