• دوشنبه / ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۲۰:۲۲
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404022216166
  • خبرنگار : 71457

وزیر صهیونیست: توافق ترامپ با یمن مایه نگرانی ما است

وزیر صهیونیست: توافق ترامپ با یمن مایه نگرانی ما است

وزیر همکاری منطقه‌ای رژیم صهیونیستی اعلام کرد: آنچه که از سوی دولت آمریکا رخ داد و به توافقی با حوثی‌ها (انصارالله) دست یافت، مایه نگرانی ما است.

به گزارش ایسنا، دیوید أمسالم، وزیر همکاری منطقه‌ای رژیم صهیونیستی گفت: اگر ما از جنگ دست برداریم، فرصتی را به حماس برای بازیابی توان آن خواهیم داد.

به نقل از الجزیره، دیوید امسالم گفت: حماس خطر موجودیتی برای اسرائیل است.

وی افزود: آنچه که از سوی دولت آمریکا رخ داد و به توافقی با حوثی‌ها (انصارالله) دست یافت، مایه نگرانی ما است.

وی تاکید کرد: هیچ کس به نیابت از ما نخواهد جنگید و ما باید از لحاظ نظامی آماده باشیم.

در حالی که ایران بارها بر مخالفت با سلاح هسته‌ای تاکید کرده است؛ أمسالم در تکرار ادعاهای رژیم صهیونیستی گفت: ما باید به زور مانع از دست‌یابی ایران به سلاح هسته‌ای شویم.

این وزیر صهیونیست تصریح کرد: ما همگی اتفاق نظر داریم که با وجود سلاح هسته‌ای ایران، این امکان برای اسرائیل فراهم نیست که در منطقه زندگی کند.

امروز دونالد ترامپ با اشاره به توافق شکل گرفته بین یمن و واشنگتن ادعا کرد: «به آتش‌بس دست یافتیم. دیگر حوثی‌ها (انصارالله) به کشتی‌های آمریکایی حمله نخواهند کرد.» 

او بدون اذعان به دستاوردهای اندک آمریکا در جنایات خود علیه یمن مدعی شد که حملات آمریکا به این کشور باعث شکل گرفتن آتش‌بس کنونی شده است.

ترامپ ادعا کرد: «هیچکس کاری که ما کردیم را نمی‌توانیم انجام دهد. حوثی‌ها و مسئولان آن‌ها اعلام کردند که دیگر به آمریکایی‌ها حمله نخواهند کرد و ما سخنان آن‌ها را باور می‌کنیم.»

پیشتر در پی توافق آمریکا و جنبش انصارالله یمن برای توقف حملات، یک نویسنده صهیونیستی نوشت، رژیم صهونیستی در روزهای اخیر خود را در رویارویی با انصارالله تنها یافته است.

«آوی اشکنازی»، نویسنده روزنامه عبری معاریو در یادداشتی نوشت: آنچه از «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی و «یسرائیل کاتس» وزیر جنگ او خواسته می‌شود، این است که در لحظات آتی تصمیم بگیرند. حال، آیا آن دو به ژنرال «تومر بار» فرمانده نیروی هوایی دستور خواهند داد ۲۰ یا ۳۰ جت جنگنده، هواپیمای سوخت‌رسان و هواپیمای اطلاعاتی و نظارتی هوابرد را بسیج کرده و آنها را روانه آسمان یمن کند، یا ترجیح می‌دهند چشم خود را ببندند و از انجام این کار خودداری کنند؟

اشکنازی هشدار داد حمله موشکی روز جمعه یمن به اراضی اشغالی از نظر تصویر رژیم صهیونیستی در جهان و خسارات انباشته‌ای که این حمله به بخش گردشگری وارد کرد، کم خطرتر از حمله موشکی یمن در روز یکشنبه به فرودگاه بن گوریون نیست. او افزود تصاویر هزاران غیرنظامی که در جستجوی سرپناه از ساحل تل‌آویو فرار می‌کنند، نه تنها تصویری از پیروزی انصارالله در یمن است، بلکه تصویری دوگانه است.

اشکنازی ادامه داد: «اسرائیل در روزهای اخیر خود را در رویارویی با انصارالله تنها یافته است، بدون آمریکایی‌ها، بدون هیچ کس دیگری». «حتی ترامپ هم فهمید که از ماجرای یمن به طور مسالمت‌آمیز خارج نخواهد شد، بنابراین ترجیح داد در «زمان مناسب» و به شیوه‌ای «ظریف» عقب‌نشینی کند و اسرائیل مجبور شد با این مشکل مقابله کند.»

او با اشاره به منبع حمایت مالی و نظامی انصارالله، گفت رهبری سیاسی در اراضی اشغالی مدت‌هاست که به شکلی رفتار کرده است که گویی جنگ‌های فرسایشی با نیابتی‌ها را به جنگ‌های فرسایشی با «سر مار» ترجیح می‌دهد.

اشکنازی گفت: «اکنون سطح سیاسی باید تصمیم بگیرد: یا اعتراف کنیم که جنگ علیه حوثی‌ها را باخته‌ایم، یا خلبانان قهرمان خود را هزاران کیلومتر از مرز اسرائیل عقب بفرستیم تا برخی از مخازن سیلو را بمباران کنند و به دوستانمان بگوییم که ما یک کارخانه بتن را بمباران کردیم و خسارات شدیدی به حوثی‌ها وارد کردیم.» حال این پرسش مطرح است که آیا مخزن سوخت دیگری در بندر الحدیده (در غرب یمن) باقی مانده که هنوز آتش نگرفته و بتوان به خوبی از آن عکس گرفت؟‍!

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha