مسلم حدیدی رئیس سازمان جهاد دانشگاهی استان کرمانشاه، روز سهشنبه (۲۳ اردیبهشت) در مراسم افتتاح اولین آکادمی هوش مصنوعی استان و انعقاد تفاهم نامه همکاری مشترک با نظام صنفی رایانهای استان، اظهار کرد: باتوجه به اینکه سازمان جهاد دانشگاهی به عنوان یک سازمان ماموریت محور به دنبال شناسایی و رفع چالشهای موجود در استان است، طی سالهای گذشته باتوجه به نیازها و ظرفیتهایی که در استان بوده، دپارتمانهای تخصصی مختلفی را راهاندازی کردهایم.
وی با بیان اینکه تاکنون ۹ دپارتمان تخصصی در سازمان جهاد دانشگاهی کرمانشاه راهاندازی شده، افزود: از سال گذشته باتوجه به پیشرفتهایی که در حوزه هوش مصنوعی در دنیا بوجود آمده، تلاش کردیم تا برای اینکه استان ما در آینده در این حوزه دچار عقب ماندگی نشود، دپارتمان تخصصی این حوزه را نیز به عنوان دهمین دپارتمان تخصصی این سازمان راه اندازی کنیم.
رئیس سازمان جهاد دانشگاهی استان تصریح کرد: براین اساس، باتوجه به زیرساختهای خوبی که سازمان جهاد دانشگاهی استان در این حوزه داشت، آکادمی یا دپارتمان تخصصی هوش مصنوعی را با همراهی سازمان نظام صنفی رایانهای استان راهاندازی کردیم.
وی با بیان اینکه در این آکادمی آموزشهای هوش مصنوعی از دوره مبتدی تا پیشرفته ارائه میشود، عنوان کرد: آموزشهای هوش مصنوعی در این آکادمی در ۱۲ حوزه برای گروههای سنی مختلف از نونهالان تا افراد سالمند و اقشار و اصناف مختلف و کارمندان دستگاههای اجرایی ارائه خواهد شد.
حدیدی یادآورشد: با توجه به زیرساختهای خوبی که در این حوزه داریم، هدفگذاری شده تا به قطب آموزش هوش مصنوعی در غرب ایران تبدیل شویم.
رئیس سازمان جهاد دانشگاهی استان اضافه کرد: علاقمندان برای شرکت در دورههای آموزش هوش مصنوعی میتوانند با مراجعه به سایت آموزش سازمان جهاد دانشگاهی و یا مراجعه حضوری به مرکز آموزش سازمان واقع در سه راه ۲۲ بهمن، برای ثبتنام اقدام کنند.
وی خاطرنشان کرد: تلاش داریم علاوه بر آموزشهای مربوط با حوزه هوش مصنوعی، یک فرهنگ سازی را نیز در زمینه استفاده از آن در بین مردم جامعه داشته باشیم.
جایگاه ویژهای در حوزه هوش مصنوعی کشور پیدا کردهایم
مصیب محبی -رئیس سازمان نظام صنفی رایانهای استان کرمانشاه- نیز بااشاره به بخشی از فعالیت این سازمان، عنوان کرد: اساسنامه سازمان نظام صنفی رایانهای سال ۱۳۸۴ به تصویب رسیده و شاخههای مختلفی دارد که بزرگترین شاخه آن شرکتهای رایانهای هستند.
رئیس سازمان نظام صنفی رایانهای استان تصریح کرد: طبق مصوبه مجلس شورای اسلامی، دستگاههای اجرایی موظفند برای خدمات حوزه فناوری و اطلاعات خود که برون سپاری میشود، از ظرفیت شرکتهای زیرمجموعه ما استفاده کنند.
وی تاکید کرد: همچنین مقرر شده تمام دستگاهها برای برون سپاریهای خود در این حوزه از یکی از مشاورین ما در پروژه خود استفاده کنند تا اموال دولتی و بیتالمال حیف و میل نشود.
محبی با بیان اینکه نظام صنفی رایانهای استان دارای کمیسیونهای مختلفی است، عنوان کرد: یکی از این کمیسیونها، کمیسیون آموزش است که در حوزه هوش مصنوعی با همکاری سازمان جهاد دانشگاهی استان ورود کرده و جایگاه ویژهای در حوزه هوش مصنوعی کشور پیدا کردهایم.
زیرساختهای هوش مصنوعی کرمانشاه در غرب کشور کمنظیر است
مهدی عبدالمالکی معاون آموزش سازمان جهاد دانشگاهی استان نیز گفت: مقرر شده با همکاری سازمان نظام صنفی رایانهای، همکاریهای مشترکی در حوزه اقتصاد دیجیتال، ICT و... داشته باشیم.
وی هدف از انعقاد این تفاهم نامه را کمک به ترویج فعالیتهای مرتبط با حوزه ICT استان و برگزاری دورههای آموزشی تخصصی مشترک در حوزه فناوری اطلاعات، امنیت سایبری، هوش مصنوعی و سایر رشتههای مرتبط اعلام کرد و گفت: اولین گام از اجرایی شدن این تفاهم نامه راه اندازی آکادمی هوش مصنوعی در سازمان جهاد دانشگاهی است که آن را امروز رسما اجرایی کردیم.
معاون آموزشی سازمان جهاد دانشگاهی کرمانشاه با بیان اینکه زیرساختهای آکادمی هوش مصنوعی کرمانشاه در غرب کشور کمنظیر است، تصریح کرد: برای راهاندازی آکادمی هوش مصنوعی یک ساختار جدید در معاونت آموزشی سازمان جهاد دانشگاهی استان کرمانشاه شکل گرفته است.
وی خاطرنشان کرد: امروزه هوش مصنوعی در حال تبدیل شدن به بخشی از زندگی روزمره انسانها است و ما برای اینکه از فعالیتهای روز دنیا در این زمینه عقب نمانیم باید به این حوزه ورود کنیم که در کرمانشاه اولین آکادمی هوش مصنوعی را به منظور ارائه آموزشهای مرتبط با آن به مردم راهاندازی کردیم.
به گفته این مسئول، تربیت نیروی متخصص، ارتقاء سطح مربیان و برگزاری دورههای کاربردی با استانداردهای بین المللی در حوزه هوش مصنوعی از دیگر اهداف راهاندازی آکادمی هوش مصنوعی در کرمانشاه است.
به گزارش ایسنا، وی در بخش دیگری از سخنانش با تاکید براینکه تمام تفاهمنامههایی که بین سازمان جهاد دانشگاهی و سایر ارگانها امضاء میشود به مرحله اجرا میرسد، عنوان کرد: ما پس از انعقاد هر تفاهمنامه با سازمانهای مختلف یک میز مشترک را تشکیل میدهیم که هدف اصلی آن پیگیری مفاد تفاهم نامهها است.
انتهای پیام
نظرات