محمد امینی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: کشت محصول جو در آبان انجام شده و برداشت آن از اواسط اردیبهشت آغاز شده و تا ۱۵ خرداد در این شهرستان ادامه خواهد داشت.
وی با بیان اینکه حدود ۲۳۰۰ هکتار از اراضی شهرستان اردستان به کشت جو اختصاص دارد، افزود: با توجه به کاهش نزولات آسمانی متوسط برداشت جو در این شهرستان کاهش چشمگیری پیدا کرده است.
مدیر جهادکشاورزی اردستان ادامه داد: برآورد میشود حدود هشت هزار تُن محصول جو در شهرستان اردستان برداشت شود که نسبت به سال گذشته ۴۰ درصد افزایش سطح کشت انجام شده، اما حدود ۳۰ درصد کاهش عملکرد داریم.
امینی با بیان اینکه بیشترین سطح زیر کشت جو شهرستان اردستان در منطقه قلعه گوشه بخش مهاباد کشت شده است، گفت: با اقداماتی که در سالهای گذشته انجام دادیم بیش از ۸۰ درصد از اراضی کشاورزی محصول جو تحت پوشش سیستمهای نوین آبیاری قرار گرفته و مابقی آن بهصورت غرقابی کشت شده است.
وی خشکسالیهای اخیر و کاهش منابع آبی را از مهمترین مشکلات کشاورزان شهرستان اردستان بیان کرد و افزود: در شهرستان اردستان به دلیل جمعیت بالای دام، محصول جو نقش حیاتی در تأمین خوراک دام و تولید فرآوردههای دامی دارد.
مدیر جهادکشاورزی اردستان در خصوص حمایت از کشاورزانی که دچار خشکسالی شدند، ادامه داد: پیگیریهای لازم بهمنظور برنامهریزی امور اقتصادی سازمان جهادکشاورزی و مدیریت بحران استانداری برای پرداخت تسهیلات انجام شده که امیدواریم به نتیجه برسد.
امینی در پاسخ به این پرسش که چرا برخی فروشگاهها توزیع روغن را شرطی کردند، گفت: نظارت و بازرسی از فروشگاههای مواد غذایی با اتاق اصناف است، اما جهادکشاورزی از دو هفته گذشته تاکنون بیش از چهار تن روغن در شهرستان اردستان توزیع کرده و برآورد ما میگوید که نباید کمبودی در این بخش داشته باشیم.
انتهای پیام
نظرات