محمد حسنزاده ۲۳ اردیبهشت در نشست طرح جهاد علمی در دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در قالب طرح جهاد علمی همکاری خوبی با دانشگاه محقق اردبیلی داشته است، گفت: امروز نیز با رایزنیهای انجام گرفته تفاهمنامهای را منعقد میکنیم تا ۱۰ برابر توافق اولیه پروژه اجرا کنیم.
وی با بیان اینکه دانشگاهها اساسا مرکز اصلی تولید ثروت هستند، افزود: روزگاری که مزیت نسبی کشورها منابع طبیعی بود به سر رسیده و امروز مبنای تولید ثروت، علم و دانش کشورها هستند.
حسنزاده اضافه کرد: همچنین امروز مبنای مزیت، دانش فنی و سرمایه انسانی و فناوری است.
سرپرست دانشگاه محقق اردبیلی به اهمیت تحقیق و توسعه در اقتصاد کشور تاکید و تصریح کرد: در کشورهای پیشرفته و به عنوان مثال در کشور ژاپن، شرکتهای بزرگ در داخل دانشگاهها، دارای مراکز تحقیقات مشترک هستند و این امر باعث شده تا شرکتها در موقعیت برتر قرار گیرند و شرکتها برای اینکه در عرصه بمانند به شدت نیازمند تحقیق و توسعه هستند.
وی با اشاره به توجه حوزه عتف وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح به دانشگاه محقق اردبیلی، ابرازامیدواری کرد: همکاران ما در دانشگاه محقق اردبیلی با قوت در این حوزه ورود خواهند کرد.
حسنزاده با بیان اینکه این طرح فرصتی برای بالا بردن سهم تحقیقات در استان است، ادامه داد: هیچ محدودیتی هم در این حوزه برای استان اردبیل وجود ندارد.
جبرائیل رزمجو معاون پژوهش و فناوری دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه طرح جهاد علمی از سال ۱۴۰۲ در دانشگاه محقق اردبیلی آغاز شده و به خوبی پیش میرود، گفت: تلاشها باعث شد تا ۲۹ قرارداد در قالب ۳۰ میلیارد ریال انجام شود.
وی با بیان اینکه استان اردبیل جزو استانهای پیشرو در حوزه سیبزمینی است، افزود: در همین راستا مرکز نوآوری تحقیقات سیبزمینی برای استان اردبیل تصویب شده و امروز شاهد افتتاح آن در دانشگاه محقق اردبیلی خواهیم بود.
رزمجو با بیان اینکه ۶۶ نفر از اعضای هیات علمی جزو فناوران مرکز رشد دانشگاه هستند، اضافه کرد: به عبارتی ۹۰ درصد جامعه مرکز نوآوری و رشد واحدهای فناوری دانشگاه محقق اردبیلی از میان اساتید و دانشجویان همین دانشگاه هستند.
انتهای پیام
نظرات