• چهارشنبه / ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۰۸:۲۲
  • دسته‌بندی: گلستان
  • کد خبر: 1404022417124
  • خبرنگار : 50604

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر گلستان:

طرح ضربتی گلستان برای پیشگیری از اعتیاد/تربیت ۱۰۰ مربی متخصص تا پایان خرداد

طرح ضربتی گلستان برای پیشگیری از اعتیاد/تربیت ۱۰۰ مربی متخصص تا پایان خرداد

ایسنا/گلستان دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر گلستان بر اهمیت کادرسازی در حوزه پیشگیری از اعتیاد تاکید کرد و گفت: از طریق شبکه ایجاد شده در حوزه مواد مخدر و با آموزش شیوه‌های نوین پیشگیری، می‌توان اقدامات مؤثری انجام داد.

مهدی طالبی در گفت وگو با ایسنا، با بیان اینکه «هر یک تومان هزینه در پیشگیری از اعتیاد، ما را از ده تومان هزینه در درمان معتادان بی‌نیاز می‌کند»، اظهار کرد: با هماهنگی ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور و مشارکت دانشگاه تهران، اولین دوره تربیت کادر متخصص پیشگیری از اعتیاد را در تاریخ ۳۰ و ۳۱ اردیبهشت‌ماه برگزار خواهیم کرد.

وی ادامه داد: دومین دوره این کارگاه‌ها نیز در تاریخ ۴ و ۵ خردادماه با ظرفیت ۱۰۰ نفر برگزار می‌شود که در هر دوره، ۵۰ نفر از دستگاه‌های مختلف از جمله مشاوران و مربیان آموزش و پرورش، بهداشت، بهزیستی، سپاه و سازمان تبلیغات اسلامی شرکت خواهند کرد.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر گلستان با اشاره به ساختار این دوره‌ها توضیح داد: دوره‌های آموزشی در دو مرحله برگزار می‌شود: در مرحله اول، دو دوره دو روزه با ظرفیت ۵۰ نفر برای هر دوره (جمعاً ۱۰۰ نفر) طراحی شده است. شرکت‌کنندگان ابتدا یک پیش‌آزمون از محتوای کتاب مشخصی می‌دهند و پس از گذراندن دوره، در آزمون نهایی شرکت می‌کنند. در نهایت، ۷۰ نفر از برترین‌های این آزمون به مرحله دوم راه می‌یابند که شامل یک دوره تکمیلی یک‌روزه است. این برنامه آموزشی به‌صورت گزینشی و با هدف ارتقای سطح علمی شرکت‌کنندگان طراحی شده است.

وی تأکید کرد: هرچه در اطلاع‌رسانی، آگاهی‌بخشی و تربیت کادر بیشتر تلاش کنیم، توفیقات بیشتری در پیشگیری از اعتیاد خواهیم داشت.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر گلستان، آموزش و پرورش را یکی از کانون‌های محیطی بسیار مؤثر در پیشگیری از اعتیاد دانست و گفت: به همین دلیل، بیشترین سهم حضور در کارگاه‌ها را به این دستگاه اختصاص داده‌ایم.

وی بهداشت را دومین دستگاه مؤثر در این حوزه برشمرد و افزود: بیش از ۵۰۰ مشاور در آموزش و پرورش و  بهداشت فعال هستند که به‌طور مستقیم با گروه‌های هدف در ارتباطند؛ بنابراین آموزش این افراد نقش بسیار مهمی در پیشگیری از اعتیاد دارد.

طالبی همچنین از مشارکت سپاه پاسداران و سازمان تبلیغات اسلامی در این طرح خبر داد و گفت: سال گذشته ۶۰ نفر از تشکل‌های مختلف در کارگاه‌های پیشگیری شرکت کردند و مرحله دوم آموزش این افراد به زودی برگزار می‌شود.

وی در پایان از برگزاری نشست‌های تبیینی پیشگیری از اعتیاد با چهار گروه روحانیون، مداحان، معتمدین و مؤثرین قبل از ایام محرم خبر داد و گفت: با همکاری مدیرکل تبلیغات اسلامی گلستان، این جلسات برگزار خواهد شد و معتقدیم این آموزش‌ها قطعاً در آگاهی‌بخشی عمومی و کاهش آسیب‌های اجتماعی مؤثر خواهد بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha