• چهارشنبه / ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۰۹:۰۴
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 1404022417155
  • خبرنگار : 50121

رئیس کمیته امداد شهرستان:

۲۲۰۶ نفر حامی ایتام و محسنین اردستان هستند

۲۲۰۶ نفر حامی ایتام و محسنین اردستان هستند

ایسنا/اصفهان رئیس کمیته امداد امام خمینی شهرستان اردستان گفت: در شهرستان اردستان ۲۲۰۶ نفر حامی داریم که از ۳۸۹ فرزند یتیم و محسنین شهرستان حمایت می‌کنند.

جواد شفیعی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته ۲۰۰ معلم در قالب طرح مهرآموز در مدارس شهرستان اردستان حامی فرزندان ایتام و محسنین منطقه هستند.

وی با اشاره به تجلیل از معلمان و فرهنگیان حامی ایتام و محسنین شهرستان اردستان هم‌زمان با هفته معلم افزود: این معلمان علاوه‌ بر حمایت مالی از فرزندان ایتام و محسنین، نقش مهمی در آموزش و تربیت فرزندان خانواده‌های نیازمند بدون هیچ چشم‌داشت مالی داشته‌اند.

رئیس کمیته امداد اردستان با بیان اینکه در شهرستان اردستان ۲۲۰۶ نفر حامی داریم که از ۳۸۹ فرزند یتیم و محسنین شهرستان حمایت می‌کنند، ادامه داد: سال گذشته حامیان کمیته امداد امام خمینی اردستان ۴۸ میلیارد ریال به‌صورت نقدی و غیرنقدی به فرزندان معنوی خود کمک کردند.

تمام مددجویان کمیته امداد اردستان در سامانه هوشمند ثبت شدند

شفیعی گفت: با هدف تسهیل در تحقق نیات خیرخواهانه مردم و خیران، پویش هر ایرانی یک صندوق صدقه الکترونیکی در شهرستان اردستان راه‌اندازی شده است.

وی با بیان اینکه مردم نیکوکار در هر نقطه از کشور می‌توانند با ارسال عدد ۳ به سرشماره ۳۰۰۰۳۳۳۳۳۱ لینک ثبت‌نام صندوق صدقه الکترونیکی را دریافت کنند، افزود: لینک ثبت‌نام با قابلیت انتخاب هر استان، برای متقاضیان ارسال خواهد شد.

رئیس کمیته امداد اردستان ادامه داد: با ثبت‌نام در این سامانه مردم و همشهریان نه‌تنها می‌توانند صدقات پرداخت کنند، بلکه می‌توانند در هر سرفصلی و به هر نیتی مقدار مورد نظر خود را در تمام شبانه‌روز واریز کنند.

شفیعی گفت: هدف کمیته امداد امام خمینی در ترویج جمع‌آوری صدقات از خیران و مردم نیکوکار به روش مجازی، حذف صندوق‌های فیزیکی و حرکت به سمت پرداخت صدقه از طریق الکترونیک است.

وی با بیان اینکه کمیته امداد نه‌تنها در دریافت کمک‌های مردم به سمت الکترونیکی شدن پیش رفته، بلکه در ارائه خدمات به مددجویان هم به‌صورت الکترونیکی عمل کرده است، خاطرنشان کرد: کمیته امداد شهرستان اکنون ۲۳۰۰ خانوار را تحت پوشش خود دارد که به همگی آن‌ها از طریق سامانه سُها و امداد هوشمند خدمات می‌دهد.

رئیس کمیته امداد اردستان در خصوص گلایه مددجویان کمیته امداد برای تأخیر در واگذاری مسکن‌های ساخته شده در شهرهای اردستان و زواره گفت: شرط واگذاری خانه‌هایی که برای مددجویان ساخته شده، تسویه حساب سهم آورده مددجویان به مجمع خیران مسکن‌ساز خواهد بود.

شفیعی اضافه کرد: کمیته امداد حدود ۱۱۰ واحد مسکونی را در شهرهای اردستان، زواره و مهاباد و تعدادی روستا ساخته و یا در حال تکمیل است، اما تعداد قابل توجهی هنوز سهم خود را پرداخت نکردند و برای همین موضوع نمی‌توانیم خانه‌ها را واگذار کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha