• پنجشنبه / ۳۰ بهمن ۱۴۰۴ / ۱۵:۱۱
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 1404113018347
  • منبع : نمایندگی اصفهان

استاندار اصفهان تأکید کرد

تفویض اختیارات به استان در راستای رفع مشکل اراضی دانشگاه هنر و آموزش‌ و پرورش

تفویض اختیارات به استان در راستای رفع مشکل اراضی دانشگاه هنر و آموزش‌ و پرورش

ایسنا/اصفهان استاندار اصفهان با اشاره به مشکلات مالکیت اراضی دانشگاه هنر و آموزش‌وپرورش، بر لزوم تفویض اختیار برای حل این مسئله به استان تأکید کرد.

جلسه هیئت امنای دانشگاه هنر اصفهان یا حضور وییناری مهدی جمالی‌نژاد، استاندار اصفهان و  سیدمهدی ابطحی، معاون پژوهشی وزارت علوم برگزار شد.

در این جلسه مسائل مختلف دانشگاه از جمله موضوع مالکیت برخی اراضی آن و مشکلات موجود در این خصوص با آموزش‌وپرورش مطرح و مورد بررسی قرار گرفت.

استاندار اصفهان در ارتباط با این چالش، خواستار تفویض موضوع به استان شد تا با پیگیری مدیریت استان و از طریق مولدسازی این مشکل رفع شود.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی استانداری اصفهان در  روز پنجشنبه ۳۰ بهمن، وی با اشاره به گذشت دو دهه از این مشکل، بر تعیین حقوق هر دو بخش تأکید و با توجه به عزم دانشگاه هنر و آموزش و پرورش برای رفع این مشکل، آن را قابل حل دانست.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha