• چهارشنبه / ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۰:۱۴
  • دسته‌بندی: قزوین
  • کد خبر: 1404022417246
  • خبرنگار : 50658

قزوین میزبان مسابقات انتخابی تیم ملی دوچرخه‌سواری

قزوین میزبان مسابقات انتخابی تیم ملی دوچرخه‌سواری

ایسنا/قزوین رئیس هیئت دوچرخه سواری استان قزوین گفت: مسابقات کشوری جام خلیج فارس و انتخابی تیم ملی دوچرخه‌سواری در رده نوجوانان و جوانان در قزوین برگزار می‌شود.

احمد خورگامی درخصوص انتخابی تیم ملی دوچرخه‌سواری، اظهار کرد: مسابقات کشوری انتخابی تیم ملی دوچرخه‌سواری در رده نوجوانان و جوانان در قزوین برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه این مسابقات در هر دو بخش دختران و پسران برگزار می‌شود، بیان کرد: در این دور از مسابقات نزدیک به ۱۵۰ نفر از دختران و پسران جوان و نوجوان از سراسر کشور حضور دارند.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی هیئت دوچرخه‌سواری استان قزوین، این مسئول تصریح کرد: این مسابقات ساعت ۷:۳۰ صبح جمعه ۲۶ اردیبهشت در حد فاصل میدان جانبازان و بلوار شهید مطهری برگزار می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: بدون شک برگزاری این مسابقات گام مهمی برای حرکت قزوین به شهر دوچرخه‌سواری و همچنین تشویق و ترغیب جوانان و نوجوانان به سمت ورزش دوچرخه‌سواری خواهد بود.

رئیس هیئت دوچرخه‌سواری استان قزوین گفت: با تغییرات صورت گرفته و به همت دوچرخه‌سواران استان قزوین امروز فرصت خوبی برای برگزاری مسابقات دوچرخه‌سواری کشوری در قزوین فراهم شده است.

نشان نقره ارمغان تکواندوکار قروینی از پیکارهای قهرمانی جهان

امیررضا آقامحمدی تکواندوکار استان قزوین عنوان نایب قهرمانی مسابقات تکواندوی نونهالان جهان را کسب کرد، آقامحمدی در وزن نهم تیم ملی در دیدار پایانی نتیجه را به حریف ازبکستانی واگذار کرد و نشان نقره را تصاحب کرد.

ملی‌پوش تکواندوی استان برای رسیدن به دیدار پایانی مقابل حریفانی از برزیل، بوسنی، عراق و کره جنوبی به برتری رسید. پیکارهای تکواندوی قهرمانی جهان به میزبانی امارات در حال برگزاری است.

موفقیت مربی قزوینی در آزمون ورودی درجه ۲ کوهنوردی با اسکی

علیرضا بلاغی در آزمون ورودی مربیگری درجه دو کوهنوردی با اسکی عملکرد خوبی داشت. این دوره مربیگری به میزبانی فدراسیون کوهنوردی و صعودهای ورزشی تهران برگزار شد.

قضاوت داور قزوینی در لیگ برتر فوتبال

با اعلام کمیته داوران فدراسیون فوتبال علیرضا طاهرخانی در هفته پایانی لیگ برتر قضاوت خواهد کرد. طاهرخانی قضاوت دیدار تیم‌های مس رفسنجان و خیبر خرم آباد در هفته پایانی لیگ برتر فوتبال کشور را سوت خواهد زد.

این بازی در چارچوب هفته سی‌ام و پایانی لیگ برتر از ساعت ۱۸ فردا در ورزشگاه شهدای مس برگزار خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha