بهزاد محمدی خلفلو ۲۴ اردیبهشت در جلسه نهضت توسعه عدالت آموزشی در استانداری اردبیل اظهار کرد: راه و شهرسازی نیمی از اعتبارات احداث ۱۴ مدرسه ۱۲ کلاسه را در شهرک های نهضت ملی مسکن تقبل کرده و زمین آماده تحویل به آموزش و پرورش است.
وی خاطرنشان کرد: با تهیه نقشه عملیات اجرایی پروژه شروع می شود و قرار است با تامین اعتبار اولیه عملیات اجرایی ساخت این واحدهای آموزشی شروع شود.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان اردبیل به ظرفیت بند «خ» قانون هفتم توسعه در بهره مندی شرکت های حقیقی و حقوقی از معافیت های مالیاتی در قبال مدرسه سازی اشاره کرد و گفت: امور مالیاتی اجرایی شدن این قانون مصوب را مورد توجه قرار داده تا از این ظرفیت برای تکمیل پروژه های نیمه تمام با مشارکت صاحبان واحدهای تولیدی و بنگاه های اقتصادی استفاده کنند.
محمدی خلفلو از تعیین تکلیف مدارس سنگی ناایمن و کانکسی تا سال آینده خبر داد و تصریح کرد: ۱۰۶ کلاس درس به عنوان واحدهای جایگزین مدارس کانکسی و ۲۳۵ کلاس درس نیز به عنوان جایگزین مدارس سنگی ناایمن عملیاتی و اجرایی می شود.
مدرسه دوم دارالفنون خرداد ماه کلنگ زنی می شود
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان اردبیل ادامه داد: احداث مدرسه دوم دارالفنون اردبیل در قالب ۳۰ کلاس درس خرداد ماه کلنگ زنی می شود.
محمدی خلفلو افزود: چهار مدرسه بزرگ مقیاس نیز هر کدام به تعداد ۳۶ کلاس درس در شهرستان های خلخال، پارس آباد، مشگین شهر و اردبیل احداث و در اختیار آموزش و پرورش قرار می گیرد.
وی اظهار کرد: در قالب تهاتری که با شهرداری اردبیل انجام شده ساخت ۲۱ مدرسه ۱۲ کلاسه، بانک تجارت دو مدرسه ۶ کلاسه در کوثر و خلخال، بانک ملت یک مدرسه ۶ کلاسه در گرمی و هلدینگ میهن نیز ۵ مدرسه دو کلاسه را در انگوت و شهرهای شمالی استان احداث و راه اندازی می کند.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان اردبیل ظرفیت مولدسازی در احداث و تکمیل واحدهای آموزشی را یادآور شد و بیان کرد: در پارس آباد و اردبیل فضاهایی شناسایی شده تا با فروش آنها امکان تامین اعتبار مورد نیاز برای تکمیل ۱۷۰ پروژه آموزشی با پیشرفت ۷۰ درصد مهیا می شود.
محمدی خلفلو خاطرنشان کرد: از محل تخریب و بازسازی نیز در چندین روستا واحدهای آموزشی در مرحله بهسازی، مرمت و نوسازی قرار گرفته که امیدواریم از ردیف اعتباری تخریب و بازسازی این پروژه ها به سرانجام برسد.
وی با بیان اینکه در پنج شهرستان پارس آباد، مشگین شهر، خلخال، اصلاندوز و اردبیل با تراکم دانش آموز و سرانه پائین فضاهای آموزشی روبرو هستیم، اضافه کرد: در مابقی شهرستان ها حتی بالاتر از استاندارد کشوری سرانه فضای آموزشی داریم و مشکلی در این حوزه وجود ندارد.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان اردبیل در پایان گفت: در اجرای نهضت عدالت آموزشی و مدرسه سازی باید همه دستگاه ها در کنار مشارکت مردم پای کار بیایند تا ما بتوانیم بهترین و کیفی ترین فضاهای آموزشی را احداث و تحویل دهیم.
انتهای پیام
نظرات