• چهارشنبه / ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۲:۳۹
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 1404022417477
  • خبرنگار : 50294

مدیرکل بهزیستی کردستان:

گروه‌های همیار محور پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی هستند

گروه‌های همیار محور پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی هستند

ایسنا/کردستان مدیرکل بهزیستی استان کردستان، در نشست تخصصی کارشناسان برنامه همیاران سلامت روانی اجتماعی سراسر کشور در این استان، بر نقش کلیدی و محوری گروه‌های همیار و تشکل‌های مردمی در راستای تحقق اهداف پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی تاکید کرد.

حسین رسولی چهارشنبه ۲۴ اردیبهشت در نشست تخصصی کارشناسان برنامه همیاران سلامت روانی اجتماعی سراسر کشور در این استان، با اشاره به ارزش و اثرگذاری پایدار فعالیت‌های اجتماعی انجام شده توسط این گروه‌ها، اظهار کرد: امروزه نگرش افراد جامعه، خانواده‌ها و حتی سازمان‌ها و نهادهای دولتی به اهمیت فعالیت‌های شما معطوف شده است.

وی افزود: این امر بیانگر آن است که اقدامات ارزشمند و تاثیرگذار شما، سازمان بهزیستی را بر آن داشته تا حمایت از فعالیت‌های اجتماعی از طریق گروه‌های همیار و تشکل‌های تحت نظارت خود را در اولویت قرار دهد تا در تعامل با سازمان‌های دولتی، بتوان به وظایف محوله عمل کرد.

مدیرکل بهزیستی کردستان با بیان اینکه رویکردهای صرفاً حاکمیتی و دولتی در مواجهه با مسائل اجتماعی ممکن است نتایج مطلوب را به همراه نداشته باشد، گفت: تجربه نشان داده است که هرگاه نقش مردم، تشکل‌ها و گروه‌های همیار برجسته بوده، شاهد رویدادها و فعالیت‌های مثبتی بوده‌ایم و در گذشته نیز در زمینه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی در سطح محلات و مناطق گوناگون، اقدامات موثری انجام شده و خوشبختانه، آثار این فعالیت‌ها پس از پایان حضور ما نیز همچنان ماندگار بوده است.

رسولی، شکل‌گیری خودجوش گروه‌ها و استمرار فعالیت‌های اجتماعی در محلات را از نتایج ارزشمند حضور و تلاش گروه‌های همیار دانست و خاطرنشان کرد: این مهم سبب شده است تا دغدغه‌ای مشترک برای آن محیط‌ها ایجاد شود و افراد خود را در قبال مسئولیت‌های اجتماعی ملزم به پیگیری امور و انجام وظایف بدانند.

وی ابراز امیدواری کرد که برگزاری این دوره دو روزه، با هدف بازبینی سیاست‌های آتی سازمان و ارزیابی عملکرد گذشته، منشأ خیر و برکت باشد و بتوان با همیاری مردم، فعالان مدنی، اجتماعی و فرهنگی بر چالش‌های پیش رو فائق آمد و گام‌های موثرتری برداشت.

مدیرکل بهزیستی کردستان با تاکید بر ضرورت همت و مشارکت مردمی و ایفای مسئولیت‌های اجتماعی در جامعه، گفت: گسترش و تغییر ماهیت آسیب‌های اجتماعی، مستلزم بروزرسانی رویکردها و برقراری ارتباط موثر و به‌هنگام با مردم محلات است تا بتوان در برابر این آسیب‌ها، هرچند اندک، گامی برداشت.

رسولی در پایان، هدف غایی سازمان بهزیستی و سایر نهادها و مسئولین را تامین سلامت روحی و روانی جامعه عنوان کرد و افزود: این مهم، گاهی از نیازهای اولیه انسان‌ها نیز حیاتی‌تر است؛ چرا که اگر فرد یا خانواده‌ای از تمکن مالی برخوردار باشد، اما از سلامت روان بهره‌مند نباشد یا دچار آسیب اجتماعی شده باشد، آن ثروت و توان مالی نیز نمی‌تواند برای او لذت‌بخش و ارزشمند باشد؛ از این رو وظیفه ما در سازمان بهزیستی و شما به عنوان نمایندگان آن، نقش‌آفرینی مضاعف در حوزه مردمی و تشکل‌ها و همیاران است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha