بهزاد برارزاده مدیرعامل شرکت آبفای مازندران چهارشنبه ۲۴ اردیبهشت با اشاره به اهمیت جایگاه فرهنگ در فعالیتهای خدماتی و با تأکید بر نقش فرهنگ در مدیریت منابع، اظهار کرد: فرهنگ، مهمترین جلوه بیرونی شخصیت انسانهاست و هر فردی با فرهنگ خود سنجیده میشود، فرهنگی که مبتنی بر دین و قرآن است. در همین راستا نگاه توسعهای به امور فرهنگی هزینه محسوب نمیشود بلکه یک سرمایهگذاری مؤثر است.
وی با تاکید بر لزوم ترویج فرهنگ آبرسانی با مشارکت خیرین، افزود: ما توانستیم با کمک یکی از خیران، ۶۰۰ کیلومتر لوله تأمین و با همیاری دیگر خیرین پروژههای بزرگی را اجرا کنیم.
مدیر عامل آبفای مازندران با اشاره به وضعیت منابع آبی استان گفت: ۸۶ درصد آب شرب مازندران از منابع زیرزمینی و ۱۴ درصد از منابع سطحی تأمین میشود.
وی افزود: در زمان اوج سفرها که جمعیت استان به بیش از ۲۰ میلیون نفر میرسد، فشار زیادی به زیرساختها وارد میشود که خدمات دهی به این جمعیت عظیم و جلوگیری از هرگونه بحران با همت همکاران مدیریت میشود.
برارزاده بر ضرورت برنامهریزی برای نسل جدید تأکید کرد و گفت: باید برنامههای نوین در حوزه مدیریت مصرف و همچنین برنامههای فرهنگی، مذهبی، قرآنی و خانوادگی را اجرا کنیم، جامعه ما تشنه شادی و صنعت ما تشنه فضای نوین فرهنگی است.
در ادامه، حجتالاسلام ابراهیمیپور مسئول امور فرهنگی و دینی شرکت مهندسی آبفا کشور نیز گفت: امروز مهمان استانی با کرامت هستیم و فرصت مغتنمی است تا درباره مسئولیت خطیر فرهنگی خود به بحث و تبادل نظر بپردازیم، داشتن افق دید، برنامهریزی، اولویتبندی و جلوگیری از دوبارهکاری از الزامات فعالیتهای فرهنگی ماندگار است.
وی اظهار کرد: ۳۵۰۰ روستا درمازندران وجود دارد که ۱۸۰۰ روستا تحت پوشش خدمات آبفاست و خدماترسانی به این جمعیت گسترده، کار بزرگی است.
ابراهیمی پور با بیان اینکه عشق به فرهنگ و فرهنگسازی در مدیران دیده میشود که باعث تبعیت کارکنان از این رویکرد فرهنگی شده است، یادآور شد: در این شرکت، مدیرعامل شخصاً پیگیر اجرای برنامهها است و با نظم، اولویتبندی، نظارت مستقیم و عملیاتی پیش میرود.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی آبفای مازندران، او خواستار تقویت نماز در ادارات، پیگیری فعالیتهای فرهنگی مستمر، مدیریت مصرف و کاهش سرانه مصرف آب و انرژی شد و افزود: فرهنگ مانند اکسیژن است لذا باید عملکردها را از طریق تریبونهای نماز جمعه، رسانهها، فضای مجازی و خبرنگاران اطلاعرسانی و در راستای ترویج مدیریت مصرف و کاهش سرانه تا حداقل ۱۰ لیتر در ثانیه فرهنگسازی کنیم که اگر این مهم به نتیجه برسد فعالیتهای ما کارآمد و موثر خواهد بود.
انتهای پیام
نظرات