• چهارشنبه / ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۸:۴۳
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404022417784
  • خبرنگار : 71935

اذعان مقامات نظامی صهیونیست به شرایط فجیع غزه

اذعان مقامات نظامی صهیونیست به شرایط فجیع غزه

نشریه آمریکایی به نقل از مقامات نظامی رژیم صهیونیستی نوشت: «فلسطینیان در غزه با قحطی گسترده روبرو هستند.»

به گزارش ایسنا، از شروع جنگ غزه، رژیم صهیونیستی ضمن نقض قوانین بین‌المللی و حتی خطوط قرمز انسانی، از اقلام اساسی همچون غذا، دارو، آب و کمک‌های بشردوستانه به غزه، به‌عنوان ابزار جنگی استفاده کرده است.

اما با وجود جنایات گسترده رژیم صهیونیستی در غزه در این یک سال و نیم گذشته؛ تصمیم این رژیم برای جلوگیری کامل از ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه در یک ماه و نیم اخیر، حتی صدای بزرگترین حامیان این رژیم را نیز درآورده است.

هرچند، همچنان برخی از مقامات رژیم اشغالگر مدعی فجایع درحال وقوع در غزه هستند، مقامات نظامی این رژیم به‌طور محرمانه به جنایات خود در این باریکه اذعان کرده‌اند.

در همین راستا، نشریه آمریکایی «نیویورک‌تایمز» عصر چهارشنبه به نقل از سه مقام نظامی اسرائیلی نوشت: «فلسطینیان در غزه با قحطی و گرسنگی گسترده روبرو هستند. فقط در صورت ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه، شرایط بهبود خواهد یافت.»

نشریه آمریکایی در ادامه نوشت: «ماه‌هاست که اسرائیل ادعا می‌کند محاصره غزه و ممانعت از ورود غذا و سوخت، تهدید بزرگی برای جان غیرنظامیان در این منطقه ایجاد نمی‌کند، اما افسران نظامی اسرائیل به فرماندهان خود درباره عواقب این محاصره و تلفات غیرنظامی گسترده هشدار داده و خواستار برداشته شدن این محدودیت‌ها شده‌اند.»

نیویورک‌تایمز افزود: «به گفته این افسران نظامی که شرایط انسانی در غزه را رصد می‌کنند، در صورت عدم برداشته شدن فوری محاصره اعمال شده، بسیاری از ۲.۴ میلیون غیرنظامی این باریکه به کمترین حد غذای مورد نیاز روزانه خود نیز دسترسی نخواهند داشت.»

نشریه آمریکایی در ادامه نوشت: «اذعان درحال افزایش مقامات نظامی اسرائیلی به شرایط بحرانی غزه درحالی است که اسرائیل وعده داده تا اقدامات نظامی خود علیه غزه را گسترش دهد. اسرائیل در هیچ یک از اهداف خود، از جمله نابودی حماس یا بازگرداندن اسرا موفق نبوده است، ولی نخست وزیر اسرائیل بی‌اعتناء باقی مانده است.»

به اذعان نیویورک‌تایمز، مقامات نظامی رژیم صهیونیستی نیز ماه‌ها است که دربرابر عواقب محاصره کنونی علیه غزه به مقامات ارشد خود هشدار داده‌اند. 

نشریه آمریکایی افزود: «بیشتر نانوایی‌ها تعطیل شده‌اند، آشپزخانه‌های خیریه در حال تعطیلی هستند و برنامه جهانی غذای سازمان ملل متحد که کمک‌ها را توزیع و محموله‌ها را هماهنگ می‌کند، می‌گوید ذخایر غذایی‌اش تمام شده است. طبق گزارش سازمان‌های بشردوستانه نیز، قحطی در غزه قریب‌الوقوع است، اگر اسرائیل اقدامات نظامی خود را تشدید کند، بسیاری از فلسطینیان در غزه به آب، غذا، دارو یا حتی سرپناه دسترسی نخواهند داشت.»

نیویورک‌تایمز در ادامه گزارش خود نوشت: «محدودیت‌های اسرائیل در مورد کمک به غزه یکی از بحث‌برانگیزترین مسائل این جنگ بوده است. اسرائیل در ماه مارس مانع ورود کمک‌ها به غزه شد. به ادعای اسرائیل، هدف از این محاصره، کاهش توانایی حماس برای کسب سود از سوخت و غذایی است که باید به دست غیرنظامیان برسد.»

با وجود ادعای رژیم صهیونیستی از اهداف خود، این محاصره روز سه‌شنبه در جلسه اضطراری شورای امنیت سازمان ملل متحد که به درخواست انگلیس، فرانسه و دیگر کشورهای اروپایی برگزار شد، مورد بحث قرار گرفت. «تام فلچر»، رئیس امور بشردوستانه سازمان ملل، به شورای امنیت صراحتاً گفت که اسرائیل «عمدا و بی‌شرمانه» شرایط غیرانسانی را بر غیرنظامیان در غزه و کرانه باختری تحمیل می‌کند.

طبق گزارش نیویورک‌تایمز، فلچر در انتقاد از حامیان رژیم صهیونیستی تصریح کرد: «به چه مدرک بیشتری نیاز دارید؟ آیا شما قاطعانه برای جلوگیری از نسل‌کشی و تضمین احترام به قوانین بین‌المللی بشردوستانه اقدام خواهید کرد؟ یا به جای آن خواهید گفت که 'ما هر کاری از دستمان بر می‌آمد انجام دادیم؟'»

همه ۱۵ عضو شورای امنیت به جز ایالات متحده، که در طول جنگ وحشیانه غزه، قاطعانه از رژیم صهیونیستی حمایت کرده است، از این رژیم خواستند که فوراً اجازه ورود کمک‌ها به غزه را بدهد.

با وجود انکار شرایط بحرانی در غزه توسط سران رژیم صهیونیستی، سه مقام امنیتی اسرائیلی به نیویورک‌تایمز گفتند که سران نظامی این رژیم به شرایط بحرانی غزه اذعان کرده‌اند. اما به ادعای این افراد، رژیم صهیونیستی درحال بررسی راه‌های ممکن برای ورود دوباره کمک‌های بشر دوستانه به غزه است.

کارشناسان قوانین درگیری‌های بین‌المللی همواره تأکید کرده‌اند که اگر رژیم سیاسی بداند که این کار باعث گرسنگی می‌شود، محدود کردن ارسال کمک‌ها به هر دلیل و بهانه‌ای غیرقانونی است.

«جانینا دیل»، مدیر مشترک موسسه اخلاق، قانون و درگیری‌های مسلحانه آکسفورد در دانشگاه آکسفورد، به نیویورک‌تایمز گفت: «اعمال محاصره نظامی با علم به اینکه باعث گرسنگی جمعیت غیرنظامی می‌شود، نقض قوانین بین‌المللی است. وقتی تصمیم‌گیرندگان اسرائیلی می‌گویند که هدف، گرفتن امتیازات سیاسی و نظامی است، این به وضوح یک جنایت جنگی محسوب می‌شود.»

با وجود اذعان سازمان‌های بین‌المللی و مقامات کشورهای مختلف به جنایات رژیم صهیونیستی در غزه، این رژیم تحت حمایت بی قید و شرط آمریکا به‌دنبال تشدید جنایات خود علیه فلسطینیان است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha