یوسف بهارلو مدیرکل آموزش و پرورش استان تهران چهارشنبه ۲۴ اردیبهشت در جمع خبرنگاران و در حاشیه جلسه شورای توسعه استان تهران که با محوریت شهرستان قرچک برگزار شد، گفت: سرانه فضای آموزشی در قرچک نهتنها از میانگین استان بلکه از میانگین کشوری نیز پایینتر است و این شهرستان جزء سه منطقه استان با کمترین میزان فضای آموزشی به شمار میرود.
وی با بیان اینکه سرانه فضای آموزشی قرچک ۲.۸۱ متر مربع است، افزود: برای رسیدن به میانگین کشوری، نیازمند ساخت ۷۱ مدرسه در این شهرستان طی سه سالیم که این مدارس در مقاطع ابتدایی، متوسطه اول و متوسطه دوم ساخته خواهند شد.
بهارلو گفت: در حال حاضر قرچک دارای حدود هزار و ۹۰۰ کلاس درس است و با احداث این ۷۱ مدرسه جدید که به طور میانگین هر کدام ۱۵ کلاس خواهند داشت، میتوان مشکل فضای آموزشی این شهرستان را تا حد زیادی برطرف کرد.
مدیرکل آموزش و پرورش استان تهران با اشاره به تراکم بالای دانشآموزی در قرچک گفت: میانگین تراکم دانشآموز در کلاسهای این شهرستان ۳۳ نفر است و نزدیک به ۱۴ درصد جمعیت دانشآموزی منطقه را اتباع خارجی تشکیل میدهند که این مسئله مدیریت آموزشی را پیچیدهتر کرده است.
بهارلو از مصوب شدن ساخت ۲۷ مدرسه در سال اول اجرای طرح خبر داد و افزود: با حمایت استاندار تهران دکتر معتمدیان این طرح در شورای توسعه استان به تصویب رسید و ساخت این مدارس با مشارکت شهرداریها، سازمان نوسازی مدارس، اداره کل تعاون، خیرین مدرسهساز و ظرفیت مسئولیتهای اجتماعی دستگاهها اجرایی خواهد شد.
وی با اشاره به کمک کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل گفت: در سالهای گذشته دو مدرسه با مشارکت کمیساریا در قرچک ساخته شد و برای امسال نیز وعده احداث مدارس جدید در سطح استان از سوی این نهاد بینالمللی داده شده است.
بهارلو در پایان با اشاره به پروژههای در حال اجرای آموزش و پرورش در قرچک اظهار کرد: در حال حاضر هشت پروژه آموزشی در دست ساخت است و دو هفته گذشته نیز کلنگزنی و خشتگذاری سه مدرسه جدید بهطور همزمان انجام شد که امید است بخشی از مشکل فضای آموزشی شهرستان برای سال تحصیلی آینده برطرف شود.
انتهای پیام
نظرات