• پنجشنبه / ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۶:۱۸
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1404022518303
  • خبرنگار : 50184

فرماندار پاوه:

زیرساخت‌های گردشگری پاوه نیاز به تقویت دارد

زیرساخت‌های گردشگری پاوه نیاز به تقویت دارد

ایسنا/کرمانشاه فرماندار پاوه با اشاره به مشکلات زیرساختی گردشگری در این شهرستان، گفت: زیرساخت‌های گردشگری پاوه نیاز به تقویت دارد.

فرزاد الماسی، امروز(۲۵ اردیبهشت) در نشست شورای برنامه ریزی این شهرستان با حضور وزیر میراث فرهنگی، با اشاره به تبدیل شدن این شهرستان به قطب گردشگری، اظهار کرد: وجود زیبایی‌های فراوان این شهرستان باعث شده تا در سال‌های اخیر به خوبی به گردشگران معرفی شده و به مقصد گردشگری منطقه تبدیل شود. 

وی افزود: هرچند در حال حاضر سالانه حجم زیادی از گردشگران به این شهرستان سفر می‌کنند، اما درصورتی که زیرساخت‌ها فراهم باشد، امکان افزایش آمار گردشگران هم وجود دارد. 

به گزارش ایسنا، فرماندار پاوه تاکید کرد: متاسفانه یکی از اصلی‌ترین مشکلات این شهرستان در حوزه گردشگری، بحث زیرساختی است که باید تقویت شود. 

وی یکی از زیرساخت‌های ضروری برای توسعه گردشگری این شهرستان را بحث راه‌ها عنوان کرد و گفت: از سه راهی جوانرود تا شوشمی در طول حداقل یک دهه گذشته هیچ تغییری در حوزه راه ایجاد نشده، درحالی‌که حجم تردد گردشگران در این مدت افزایش پیدا کرده و مرز شوشمی نیز رونق بیشتری یافته‌است. 

الماسی اضافه کرد: هرچند مرز شوشمی ظرفیت بسیار خوبی برای اشتغالزایی و رونق صادرات و واردات به شمار می‌رود، اما متاسفانه به دلیل ضعفی که در حوزه زیرساخت ارتباطی داریم، نتوانسته‌ایم به صورت کامل از ظرفیت آن استفاده کنیم. 

وی مرز و گردشگری را راه‌های ایجاد شغل و رونق اقتصادی منطقه برشمرد و گفت: در این شهرستان به واسطه موقعیت توپوگرافی خاص، ظرفیت کشاورزی ما تقریبا صفر است. در حوزه صنعت نیز با وجود اینکه می‌شد در سال‌های گذشته اقداماتی را انجام داد، اما در حال حاضر صنعت قابل توجهی نداریم. 

فرماندار پاوه تاکید کرد: در این راستا لازم است که علاوه بر حوزه گردشگری، در حوزه مرز نیز اقداماتی در این شهرستان صورت گیرد و در بحث بازارچه مرزی شوشمی طرح ساماندهی و جامع آن مصوب شود تا از شرایط فعلی خارج شود. 

وی خاطرنشان کرد: در حوزه کشاورزی تنها ظرفیتی که این شهرستان می‌توان از آن استفاده کرد، بحث پرورش ماهی و شیلات است، اما با توجه به شرایط جغرافیایی منطقه بیشتر مزارع شیلات در حاشیه راه‌ها ساخته شده‌اند، درحالی که طبق قانون حریم راه حدود ۳۰ متر است و نباید دراین حریم ساخت و سازی صورت گیرد، بنابراین از دولت می‌خواهیم که به دلیل مشکلات خاص منطقه  همانند کاری که در شمال کشور صورت گرفت، موضوع ساخت و سازها درحریم راه را برای فعالین ما دراین حوزه حل کند. 

الماسی، پرداخت تسهیلات به طرح‌های بوم گردی و امهال وام فعالین گردشگری با توجه به تورم موجود کشور، حل مشکلات عدم آنتن‌دهی و اتصال اینترنتی در برخی روستاهای گردشگر پذیر منطقه، بهره مندی بیشتر مردم بومی منطقه از سد داریان، ایجاد شبکه فاضلاب در برخی از روستاهای این منطقه و احداث تصفیه خانه را از دیگر مطالبات مردم این شهرستان اعلام کرد. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha