• پنجشنبه / ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۶:۲۹
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1404022518311
  • خبرنگار : 50201

رئیس شورای روستای خبر داد

روستای کندلوس گزینه اصلی جهانی شدن

روستای کندلوس گزینه اصلی جهانی شدن

ایسنا/مازندران رئیس شورای اسلامی روستای کندلوس بخش کجور نوشهر با بیان اینکه روستای کندلوس گزینه اصلی برای روستای نمونه گردشگری جهانی شدن است، گفت: به منظور همفکری و هم‌افزایی تجربیات بومی، هئیت «اندیشه ورز» این روستا برای دستیابی به شاخص‌های توسعه پایدار تشکیل شد.

اکبر شیخ الاسلامی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه روستای کندلوس با محوریت توسعه پایدار گردشگری در روستاهای منتخب جهانی شکل گرفت، اظهار کرد: هیئت اندیشه‌ورز روستای کندلوس در راستای همفکری و هم‌افزایی تجربیات بومی و مشارکت ذینفعان و اهالی روستا جهت دستیابی به شاخص‌های توسعه پایدار در روستای منتخب ملی کندلوس شکل گرفت.

وی افزود: هیئت اندیشه‌ورز متشکل از اهالی، مسئولان محلی و ذی‌نفعان بومی بوده و به‌عنوان یک بستر فکری و مشورتی، فضایی فراهم کرد تا فعالان حوزه گردشگری روستایی، صنایع‌دستی، محیط‌زیست ‌روستایی، به تحلیل ظرفیت‌ها و چالش‌های پیش‌روی روستا ملی منتخب جهانی بپردازند.

وی تصریح کرد: کندلوس که خود به‌عنوان یکی از روستاهای پیشگام در حفظ هویت فرهنگی و بهره‌گیری از دانش بومی شناخته می‌شود، بستری مناسب برای برگزاری این گفتگوهای تخصصی در روستا فراهم کرده است.

رئیس شورای اسلامی روستای کندلوس گفت: در این جلسات، موضوعاتی از جمله توسعه پایدار گردشگری، حفظ بافت تاریخی و فرهنگی روستا، افزایش مشارکت جامعه محلی و ایجاد فرصت‌های اقتصادی مورد بحث و تبادل نظر قرار می‌گیرد.

شیخ الاسلامی با اشاره به اینکه روستای کندلوس در استان مازندران یکی از هشت روستای ایرانی است که سال ۲۰۲۵ در سازمان جهانی گردشگری معرفی خواهد شد، خاطرنشان کرد: این روستا با جاذبه‌های طبیعی و فرهنگی ویژه‌اش، قدم به مسیرهای جهانی گردشگری گذاشته است.

وی یادآور شد: علاوه بر زیبایی‌های طبیعی که در دل جنگل‌های هیرکانی و کوه‌های سرسبز این منطقه نهفته است، کندلوس به دلیل داستان‌های عامیانه و فولکلوریک خود، به ویژه داستان «مینا و پلنگ» از شهرت خاصی برخوردار است.

شیخ الاسلامی ادامه داد: مردم این روستا با الهام از قصه عاشقانه عامیانه «مینا و پلنگ» مسیر گردشگری ادبی را برای بازدیدکنندگان از این روستا ترسیم و اجرا کردند که یک کیلومتر طول دارد و همه روزه گردشگران زیادی را به این روستا می‌کشاند. در این مسیر گردشگران از خانه مینا، دیوارنگاره، محل قرارهای عاشقانه، کافه مینا و پلنگ و تابلوی نقالی و مجسمه مینا و پلنگ بازدید می‌کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha