• جمعه / ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۰۷:۴۹
  • دسته‌بندی: دانش‌بنیان‌ها
  • کد خبر: 1404022618556
  • خبرنگار : 30057

کاهش خطای انسانی در پیوند درختان با فناوری بومی/موفقیت ۹۶ درصدی در پیوند درختان با ربات دانش‌بنیان

کاهش خطای انسانی در پیوند درختان با فناوری بومی/موفقیت ۹۶ درصدی در پیوند درختان با ربات دانش‌بنیان

در حالی که نرخ ناموفق بودن پیوند درختان در کشور به بیش از ۶۰ درصد می‌رسد، یک شرکت دانش‌بنیان ایرانی با طراحی دستگاهی اتوماتیک برای پیوندزنی، موفق به ارتقای نرخ گیرایی تا ۹۶ درصد شده است؛ گامی مؤثر در مکانیزه‌سازی کشاورزی و افزایش بهره‌وری باغات کشور.

به گزارش ایسنا، در دنیای امروز، فناوری‌های نوین در عرصه کشاورزی نقشی حیاتی در افزایش بهره‌وری، کاهش ضایعات و بهبود کیفیت محصولات ایفا می‌کنند. یکی از چالش‌های مهم پیش‌روی باغداران، عدم موفقیت بالای پیوند درختان و وابستگی به مهارت نیروی انسانی است؛ مسأله‌ای که می‌تواند خسارات سنگینی را به تولیدکنندگان وارد کند.

اکنون یک شرکت دانش‌بنیان ایرانی با طراحی و ساخت دستگاهی هوشمند برای پیوندزنی اتوماتیک درختان، گامی مؤثر در حل این مشکل برداشته است. این نوآوری نه‌تنها نرخ موفقیت پیوند را به طرز چشم‌گیری افزایش می‌دهد، بلکه ظرفیت رقابت با نمونه‌های خارجی را نیز داراست و می‌تواند نقطه‌عطفی در مکانیزه‌سازی باغداری ایران باشد.

امیرحسین سیدی، مدیر عامل این شرکت دانش‌بنیان در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: محصول تولیدی این شرکت طراحی و ساخت دستگاهی است که به طور اتوماتیک فرآیند پیوندزدن درختان را انجام می‌دهد.

وی با بیان اینکه این دستگاه برای کشاورزان و باغداران بسیار کاربردی است، افزود: طبق آمار وزارت جهاد کشاورزی، ۶۰ درصد از پیوندهایی که در باغات انجام می‌شود، گیرایی ندارند و این امر باعث می‌شود که تولیدات باغداران مناسب نباشد.

سیدی خاطر نشان کرد: با بهره‌گیری از این دستگاه تا بیش از ۹۶ درصد پیوندها می‌توانند گیرایی داشته باشند و این دستاورد موجب افزایش تولیدات کشاورزی و در نتیجه درآمد کشاورزان خواهد شد. افزایش درآمد صادرات برای کشور از دیگر نتایج بهره‌گیری از این دستگاه در بخش کشاورزی است.

مدیر عامل این شرکت دانش‌بنیان با بیان اینکه مجوزهای کاربردی‌سازی این دستگاه در اسفند سال گذشته صادر شده است، خاطر نشان کرد: این دستگاه نمونه مشابه داخلی ندارد و تنها تولیدکننده این دستگاه کشور نیوزلند است و محصول ساخته شده در ایران قابل رقابت با نمونه خارجی است.

سیدی تاکید کرد: این دستگاه موجب ارتقای کیفیت محصولات کشاورزی می‌شود.

وی اضافه کرد: متاسفانه رویکرد کشاورزان ما همچنان به سمت روش‌های سنتی است و ما در تلاش هستیم که محصولاتی را مطابق با روش‌های نوین در حوزه کشاورزی به تولید برسانیم که منجر به افزایش سطح عملکرد باغات و مزارع می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۴-۰۲-۲۶ ۱۰:۰۸

تکنولوژی عالی است اما دانشمندان عشق اند پیش به سوی پیروزی انشاالله

avatar
۱۴۰۴-۰۲-۲۶ ۱۶:۲۸

بیشتر بگذارید

avatar

خوب است لطفا تلفن تماس جهت خرید وکسب اطلاعات بیشتر و بهتر بود با تصویر وفیلم توضیحات ارایه می شد

avatar
۱۴۰۴-۰۲-۲۶ ۱۶:۳۵

خوب قیمتش ارزان باشد همه ازش استقبال میکنند حال تراکتور یک وسیله کشاورزی است ولی ۱۰٪ درصد کشاورزان قادرند هزینه یک میلیارد. دویست میلیون هزینه بکنند تازه آنهم فقط برای تراکتور واگر بخواهند ادوات کامل کشاورزی را تهیه کنندباید ۲ الی۳ میلیارد بپردازند

avatar
۱۴۰۴-۰۲-۲۶ ۱۸:۰۱

درود به هموطنان گرامی که در جهت توسعه وپیشرفت مام وطن تلاش می‌کنند باعث افتخار است وبه از اینجه به آنان افتخار کرده ومیبالم لطفا راه ارتباطی با این تولید کنندگان را بفر مایید ممنون

avatar
۱۴۰۴-۰۲-۲۶ ۱۶:۵۱

سلام قیمت جهت خرید.

avatar
۱۴۰۴-۰۲-۲۶ ۱۷:۲۶

سلام اگر چنین هست نمونه پیوند زنی نشان دهید بعدابا معرفی دستگاه قیمت بزنید ک مردم استفاده کنند

avatar
۱۴۰۴-۰۲-۲۶ ۱۷:۳۱

کو دستگاه ، پیوند مهارت نیاز دارد

avatar
۱۴۰۴-۰۲-۲۶ ۱۸:۴۷

عالیه

avatar
۱۴۰۴-۰۲-۲۶ ۱۸:۵۴

سلام.ضمن عرض تبریک در راستای پیشرفت کشاورزی کشور. چنده.چجوری کار میکنه.سابقه چه کاری رو داره. چه کسی و چطور و چه زمانی و چه محصولاتی رو ..

avatar
۱۴۰۴-۰۲-۲۶ ۲۱:۰۰

سلام معرفی خیلی مبهمه واضح و ساندرو بیارین و نحوه کار و چگونگی تهیه برای باغ دار

avatar
۱۴۰۴-۰۲-۲۶ ۲۰:۰۴

اسم شرکت شماره تماس و قیمت محصول رو بنویسید تا بخریم

avatar

سلام. این چیز جدیدی نیست. دستگاه پیوند زنی درخت گردو سالهاست در امریکا و کشورهای دیگر حتی در آذربایجان غربی وجود دارد و من فیلم آنرا دیده ام ،خیلی هم سریع انجام می دهد!

avatar
۱۴۰۴-۰۲-۲۷ ۰۰:۴۵

خوبه

avatar
۱۴۰۴-۰۲-۲۷ ۰۱:۴۴

اگر دستگاهی برای پیشرفت کشاورزی تهیه و میکنید در صورتی مفید واقع می‌گردد که آنرا با قیمتی منصفانه و یا درصورت امکان به صورت رایگان دراختیار همون قرار داده شود تا از تکنیک فوق استقبال شود .‌تا به بهره برداری کلی و صادرات برسد .

avatar
۱۴۰۴-۰۲-۲۷ ۰۶:۴۳

سلام وقت بخیر لطفاً شماره تماس از شرکت دانش بنیان برای اطلاعات بیشتر از دستگاه پیوند زنی و خرید میخواستم ممنون

avatar
۱۴۰۴-۰۲-۲۷ ۰۸:۵۲

به نظرم دولت باید وسایل نقلیه ها رو بدون هزینه گمرکی در اختیار مردم قرار دهد و کشور آباد شود چون در اقتصاد کشور نقش اساسی دارند

avatar
۱۴۰۴-۰۲-۲۹ ۲۱:۲۰

نمی شد یک عکسی از دستگاه بزارید ببینیم وقیمت آن را اعلان کنید امیدوارم بهترینهارا بسازید ما افتخار می کنیم

avatar
دیروز ۱۵:۴۹

VERY GOOD موفق باشید **