صمد یوسفیاصل امروز (جمعه ۲۶ اردیبهشت) اظهار کرد: دانشگاهها دیگر نباید صرفاً به عنوان مراکزی برای ارائه دانش نظری محدود شوند باید در رویکرد جدید، آموزشهای عملی در محیطهای واقعی صنعت و کسبوکار به موازات آموزشهای تئوری مورد توجه جدی قرار گیرد.
رئیس اتاق بازرگانی زنجان تصریح کرد: دانش زمانی میتواند اثربخش واقع شود که در عرصه عمل به کار گرفته شده و این امر به ویژه در راستای توسعه صنایع و کارآفرینی در سطح استان از اهمیت بسزایی برخوردار است.
یوسفیاصل بیان کرد: هدف از تربیت دانشآموختگان این است که علاوه بر تسلط بر دانش تخصصی حوزه خود، با مفاهیم کارآفرینی نیز آشنا بوده و توانایی ایجاد کسب و کارهای نوآورانه را داشته باشند که در نهایت به رشد و شکوفایی اقتصاد استان کمک خواهد کرد.
وی افزود: فراهم شدن زمینه برای ورود نخبگان و فعالان صنعتی به دانشگاهها بدون در نظر گرفتن مدرک تحصیلی را اقدامی مثبت است که این امر فرصتی مغتنم برای بهرهگیری از دانش و تجربیات ارزشمند این افراد در امر آموزش و انتقال آن به نسل جوان به شمار میرود و تعامل سازنده میان دانشگاه و صنعتگران برجسته استان زنجان را به عنوان پلی مستحکم در راستای پیوند علم و عمل خواهد شد.
به گزارش ایسنا و به نقل از روابطعمومی اتاق بازرگانی زنجان، رئیس اتاق بازرگانی زنجان با تاکید بر ضرورت حرکت دانشگاههای استان به سوی دانشگاههای نسل چهارم، خاطرنشان کرد: اگرچه همه واحدهای دانشگاهی هنوز در این مرحله قرار ندارند، اما این یک هدفگذاری اساسی است که باید با تلاش مستمر برای تحقق آن گام برداشت تا دانشگاههای استان بتوانند به عنوان نیروی محرکه توسعه و نوآوری در جامعه و اقتصاد منطقه ایفای نقش کند.
انتهای پیام
نظرات