علی درمانی امروز جمعه، ۲۶ اردیبهشت در جمع اهالی رسانه حاضر در این کارگاه آموزشی، اظهار کرد: یکی از نیازهای اساسی هر حوزهای به ویژه رسانه، ارتقاء آگاهی و دانش به منظور انجام صحیح تر رسالت های محوله است.
وی افزود: در عصر کنونی که تکنولوژی به سرعت در حال رشد است، نیاز به آموزش بسیار افزایش پیدا کرده است. در این راستا اقدام به برگزاری کارگاه آموزشی تخصصی هوش مصنوعی در عصر رسانه با هدف توانمندسازی فعالان رسانهای، آموزش خبر و افزایش سواد رسانه ای با همکاری فرمانداری، اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی، موسسه فرهنگی هنری الماس درخشان کادوس و بسیج رسانه آستارا برای اهالی رسانه شهرستان کردهایم.
سرپرست فرمانداری آستارا با اشاره به حضور استاد یونس شکرخواه، از اساتید مطرح روزنامه نگاری کشور و پدر روزنامهنگاری آنلاین ایران در شهرستان آستارا، گفت: تبیین کارکردهای رسانه و ارتقاء سواد رسانهای راهبردی موثر در عرصه اطلاعرسانی و آگاهی بخشی است.
ولی داداشی، نماینده مردم آستارا در مجلس شورای اسلامی نیز در این کارگاه با تاکید بر لزوم تقویت و گسترش برنامههای آموزشی برای خبرنگاران و فعالان فضای مجازی، عنوان کرد: رسانه ها در عصر فناوری اطلاعات و ارتباطات و ظهور شبکه های اجتماعی می توانند به پایگاه مورد اعتماد مردم برای انتشار اخبار تبدیل شوند و در جنگ نرم با انتشار به موقع، سریع و مبتنی بر واقعیت اخبار و گزارش ها، فضای آگاه سازی و روشنگری را به لحاظ شاخص کمی و کیفی بهبود دهند.
وی تقویت فضای مطالبه گری و نقد منصفانه و اخلاق مدارانه را اقدامی مطلوب برای بهبود فرآیندها ارزیابی کرد و افزود: انتظار داریم برای انسجام و همراهی و همدلی در بین رسانه ها تلاش شود و امید را در جامعه تقویت کنیم تا روحیه خودباوری گسترش یابد و رسانه ها با دوری از حاشیه ها به پایگاه امیدآفرینی تبدیل شوند.
زهرا ناصری، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان آستارا نیز در ادامه، این کارگاه آموزشی را یک فرصت استراتژیک برای نسل تازه خبرنگاران و فعالان رسانهای عنوان کرد و افزود: در جهانی که هر روز، رسانهها در حال پوستاندازی دیجیتالی شدن هستند، وظیفه ماست که زیرساختهای دانشی و مهارتی لازم را برای کنشگران فرهنگی فراهم آوریم.
انتهای پیام
نظرات