احمد توصیفیان امروز (شنبه، ۲۷ اردیبهشت) در دیدار رئیس و اعضای هیئت مدیره جدید اتاق تعاون لرستان، با تأکید بر اینکه باید با ساختار جدید، بخش تعاون استان را به جایگاه واقعی خود در اقتصاد و مشارکت مردمی برسانیم، اظهار کرد: اولویت اصلی ما شناسنامهدار کردن تعاونیهای فعال و حمایت از این واحدها برای رونق تولید در استان است و سپس برنامهریزی و استفاده از ظرفیتهای اتاق تعاون در راستای آموزش و توانمندسازی تعاونیها است.
وی خاطرنشان کرد: امیدوارم با ترکیب جدید هیئت مدیره اتاق تعاون با تعامل و همکاری بیشتر شاهد اتفاقات مثبت و خوبی در جامعه بزرگ تعاون بوده باشیم تا جایگاه و نقش اصلی واحدهای تعاونی را آنگونه که شایسته استان است ارتقا یابد.
مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی لرستان اضافه کرد: ضرورت دارد باور تعاون، فرهنگ کار و کار جمعی در جامعه تقویت شود، چراکه فعالیت در عرصه تعاون علاوه بر تابآوری اقتصادی در شرایط اعمال تحریمها با حاکم بودن روح جمعی سبب نقشآفرینی در پیشرفت کشور خواهد شد.
به گزارش ایسنا به نقل از ادارهکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان، وی اتاق تعاون را بازوی قوی برای بخش تعاون دانست و یادآور شد: اتاق تعاون برای حضور مؤثر در فرآیند تصمیم سازیها و تصمیمگیریهای اقتصادی و پیگیری مطالبات قانونی حوزه تعاونی و تثبیت جایگاه این نهاد مردمی نقش مهم و تأثیرگذاری دارد و باید در این زمینه تحرک و هماهنگیهای لازم را انجام دهد.
انتهای پیام
نظرات