• شنبه / ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۶:۲۲
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1404022719494
  • خبرنگار : 50549

مدیرکل دفتر توسعه گردشگری داخلی خبر داد

تحول صنعت گردشگری با اجرای ۱۰ پروژه پیشران

تحول صنعت گردشگری با اجرای ۱۰ پروژه پیشران

ایسنا/خراسان رضوی مدیرکل دفتر توسعه گردشگری داخلی از تمرکز بر اجرای ۱۰ پروژه پیشران برای تحول در صنعت گردشگری خبر داد.

سیدمصطفی فاطمی ۲۷ اردیبهشت‌، در نشست تخصصی معاونان گردشگری و سرمایه‌گذاری کشور که در مشهد برگزار شد، اظهار کرد: در زمینه پروژه‌های پیشران در تحول صنعت گردشگری رویکردی فراتر از قوانین و آیین‌نامه‌ها در استان‌ها مورد تأکید است.

وی با اشاره به ضرورت ارائه پروژه‌هایی متناسب با شرایط خاص هر استان، اضافه کرد: استان‌ها باید نگاهی کلان و تأثیرگذار در توسعه گردشگری داشته باشند و ۳ اولویت اصلی خود را در حوزه‌هایی مانند گردشگری مذهبی، سلامت و یک موضوع سوم مشخص کنند.

فاطمی بر اهمیت اولویت‌بندی و تشکیل میزهای تخصصی گردشگری تأکید کرد و افزود: راه‌اندازی میزهای تخصصی گردشگری خوراک در بیشتر استان‌ها انجام شده و ساختار آن نیز در قالب آیین‌نامه تدوین و در حال نهادینه شدن در مصوبه شورای‌عالی میراث فرهنگی است.

مدیرکل دفتر توسعه گردشگری داخلی به موضوعات مختلف در این حوزه به گردشگری خوراک، گردشگری روستایی و عشایری، گردشگری شهری و خرید و همچنین گردشگری آبی اشاره کرد و گفت: نشست بریکس و اهمیت این حوزه در سطح جهانی، بر ضرورت تشکیل شوراهای استانی در مناطق ساحلی به ریاست استانداران و نیز ساده‌سازی فرآیند صدور مجوزها مورد تاکید است. در همین راستا توسعه گردشگری تعالی‌بخش شامل ادیان، زیارت، دفاع مقدس و ... نیز باید مورد توجه قرار گیرد.

فاطمی با اشاره به توسعه طبیعت‌گردی از امضای تفاهم‌نامه‌هایی با سازمان زمین‌شناسی در زمینه ژئوتوریسم، گردشگری معدن و غارنوردی خبر داد و گفت: در این زمینه مجوزها نیز در حال صدور است.

وی همچنین افزایش درآمد گردشگری از حوزه خارجی از جمله قرق‌گاه‌ها و شکار را مورد توجه قرار داد و گفت: فعالیت کمیته ملی طبیعت‌گردی با توجه به اهمیت رویکرد جهانی به پایداری در گردشگری، تقویت شده و بر ضرورت گزارش‌دهی اقدامات استان‌ها در زمینه‌های زیست‌محیطی و اجتماعی تأکید شده است.

مدیرکل دفتر توسعه گردشگری داخلی به ارائه مدل توسعه گردشگری روستایی الهام‌گرفته از مدل تسهیلگران و نیلو اشاره کرد و ادامه داد: هدف ما کسب عنوان «سبز جهانی» برای روستاهای کشور بر اساس شاخصه‌های تعریف‌ شده در این زمینه است.

وی تاکید کرد: با توجه به اینکه روستاهای معرفی‌شده ایران در دریافت نشان جهانی در سال ۲۰۲۲ موفق نبودند باید رفع چالش‌ها و بهبود شاخص‌های پایداری اقتصادی، اجتماعی و محیطی مورد توجه قرار گیرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha