به گزارش ایسنا، روزنامه «هاآرتص» به نقل از منابع آگاه گزارش داد که از زمان آغاز جنگ غزه تا پایان سال ۲۰۲۴، ۳۵ نظامی صهیونیست دست به خودکشی زدهاند.
این آمار نگرانکننده نشاندهنده افزایش قابل توجه مشکلات روانی و فشارهای ناشی از جنگ بر نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی است.
این گزارش که بر اساس اطلاعاتی از منابع مختلف تهیه شده، بر وخامت اوضاع روانی نظامیان و نیاز مبرم به حمایتهای روانشناختی و رسیدگی به مشکلات آنها تأکید دارد.
منابع مذکور اعلام کردند که ارتش رژیم صهیونیستی مانع دسترسی به اطلاعات دقیق درباره شمار نظامیانی میشود که اقدام به خودکشی کردهاند.
طبق این گزارش، از ابتدای جنگ تا کنون بیش از ۹ هزار نظامی صهیونیستی دوره درمان روانشناختی را انجام دادهاند.
هاآرتص در ادامه گزارش خود آورده است: ارتش اسرائیل به دلیل کمبود نیرو، سربازانی را که از اختلال استرس پس از سانحه (PTSD) رنج میبرند، به خدمت ذخیره فراخوانده است. این اقدام در حالی صورت میگیرد که دستکم ۲ نفر از این سربازان در جریان خدمت خودکشی کردهاند.
طبق این گزارش، فرماندهان ارتش رژیم صهیونیستی اذعان کردهاند که از این مشکل آگاه هستند، اما به دلیل کمبود نیروی انسانی برای انجام وظایف، از بررسی دقیق وضعیت روانی این نظامیان چشمپوشی میکنند.
یک منبع در آژانس پرسنل ارتش رژیم صهیونیستی فاش کرد: ارتش نگران است که بررسی وضعیت روانی سربازان ذخیره، به باز شدن «جعبه پاندورا» منجر شود و ارتش را با کمبود شدید نیرو مواجه کند. در نتیجه، صدها نظامی با مشکلات روانی که برخی از آنها دچار ناتوانی دائمی شدهاند، دوباره به خدمت فراخوانده شدهاند.
یکی از این نظامیان با ابراز نگرانی شدید از این موضوع خطاب به مقامات ارتش رژیم صهیونیستی گفت: «آیا شما خطر را درک نمیکنید؟ من ممکن است نه تنها به خودم، بلکه به دیگران نیز آسیب برسانم.»
در واکنش به این گزارش، ارتش اسرائیل اعلام کرده است که این وظیفه سربازان است که ارتش را از هرگونه تغییر در وضعیت پزشکی خود مطلع کنند.
هاآرتص همچنین با اشاره به مراسم تشییع جنازه یکی از نظامیان صهیونیست در گورستان نظامی «کریات شائول» در تل آویو اشاره کرد و نوشت: این اتفاقات نشاندهنده ابعاد انسانی بحران روانی در ارتش است. این جنگ که به درازا کشیده شده، فشار مضاعفی را بر سربازان وارد کرده و نیاز به توجه جدیتر به سلامت روان آنها را بیش از پیش ضروری میسازد.
انتهای پیام
نظرات