• یکشنبه / ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۰:۱۳
  • دسته‌بندی: جهان ورزش
  • کد خبر: 1404022819843
  • خبرنگار : 71460

فصلی برای فراموشی

فصلی برای فراموشی

پپ گواردیولا بدترین فصل‌ دوران مربیگری‌اش را سپری می‌کند.

به گزارش ایسنا، کریستال پالاس با برتری برابر منچسترسیتی برای نخستین بار قهرمان جام حذفی انگلیس شد. منچسترسیتی و پپ گواردیولا هم در این فصل جامی را نبردند که رخدادی بی‌سابقه از زمان حضور مربی اسپانیایی روی نیمکت همشهری‌ها به شمار می‌آید.

سیتی نتوانست از قهرمانی‌اش در لیگ برتر دفاع کند، در پلی‌آف لیگ قهرمانان مقابل رئال مادرید شکست خورد و حذف شد، در جام اتحادیه به تاتنهام باخت و کنار رفت و حالا در فینال جام حذفی نیز شکست خورد تا فصل برای این تیم بدون جام به پایان برسد.

این بدترین فصل دوران مربیگری پپ است. البته او در فصل ۲۰۱۷-۲۰۱۶ نیز نتوانست جامی را به دست بیاورد ولی سیتی در آن فصل در لیگ برتر سوم شد و به لیگ قهرمانان اروپا راه یافت. این تیم در حال حاضر در رتبه ششم قرار دارد و با خطر از دست دادن سهمیه لیگ قهرمانان اروپا نیز روبه‌روست.

بیشترین باخت در یک فصل

سرمربی سیتی شانزدهمین شکست فصلش را تجربه کرد که بیشترین تعداد شکست تیم‌های تحت هدایت او در کل دوران مربیگری‌اش است. تیم او حالا باید در دو دیدار برابر بورنموث و فولام حاضر شود این دو دیدار می‌توانند سرنوشت سیتی در این فصل را مشخص کنند.

گواردیولا پیش از منچسترسیتی، هدایت بارسلونا و بایرن مونیخ را بر عهده داشت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha