• یکشنبه / ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۱:۲۴
  • دسته‌بندی: کهگیلویه و بویراحمد
  • کد خبر: 1404022819945
  • منبع : نمایندگی کهگیلویه و بویراحمد

شرکت بیش از۲۶ هزار دانش‌آموز کهگیلویه و بویراحمدی در امتحانات نهایی

شرکت بیش از۲۶ هزار دانش‌آموز کهگیلویه و بویراحمدی در امتحانات نهایی
تصویر آرشیوی است

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد رئیس اداره سنجش و پایش کیفیت تحصیلی آموزش‌ و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد از آغاز امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم از امروز یکشنبه ۲۸ اردیبهشت خبر داد.

علی‌بخش یوسفی امروز یکشنبه ۲۸ اردیبهشت با اشاره به آغاز امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم از امروز، گفت: این آزمون‌ها ساعت ۷:۳۰ صبح امروز با حضور ۲۶ هزار و ۶۹ داوطلب در ۱۷۶ حوزه امتحانی در استان آغاز شد.

وی خاطرنشان کرد: امسال برای نخستین‌بار، امتحانات نهایی ۶ درس از پایه یازدهم نیز برگزار می‌شود که نتایج آن به‌صورت تاثیر مثبت در نمره‌سازی کنکور سراسری اعمال خواهد شد. این تغییر در راستای اجرای سیاست‌های جدید سنجش و پذیرش در کنکور سراسری انجام می‌گیرد و هدف آن، افزایش سهم آموزش مدرسه‌محور در فرآیند پذیرش دانشجو است.

به گزارش ایسنا، وی با اشاره به اهمیت آرامش روانی دانش‌آموزان در ایام امتحانات، از خانواده‌ها، معلمان و مدیران مدارس خواست با همراهی، حمایت و ایجاد فضای امن و مطمئن، زمینه موفقیت دانش‌آموزان را فراهم کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha