• یکشنبه / ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۶:۴۸
  • دسته‌بندی: ایلام
  • کد خبر: 1404022820333
  • خبرنگار : 51046

معاون استاندار ایلام:

با بهره‌گیری از تمام ظرفیت‌ها، موانع پیش روی تولید را برطرف کنیم

با بهره‌گیری از تمام ظرفیت‌ها، موانع پیش روی تولید را برطرف کنیم

ایسنا/ایلام در نشست بررسی مشکلات تأمین برق کارخانه چینی آلیاژ منگنز ملکشاهی ایلام، موضوع محل نصب تجهیزات برق‌رسانی به کارخانه‌ای در ملکشاهی بررسی و قول همکاری برای رفع موانع داده شد.

این نشست امروز یکشنبه ۲۸ اردیبهشت برای بررسی مسائل زیرساختی تأمین برق کارخانه منگنز شهرستان ملکشاهی با حضور میرزاد، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری ایلام، نماینده برق منطقه‌ای، مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان و سرمایه‌گذاران چینی برگزار شد.

میرزاد معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری ایلام با اشاره به شعار سال و مأموریت دولت در حمایت از تولید، گفت: در سال «سرمایه گذاری برای تولید» وظیفه ماست که با بهره‌گیری از تمام ظرفیت‌ها، موانع پیش روی تولید را برطرف کنیم. در این جلسه نیز با گفت‌وگوی فنی و بررسی دقیق اسناد، سوءبرداشت‌ها رفع شد و به درک مشترکی از راه‌حل رسیدیم.

وی ادامه داد: سرمایه‌گذاران باید به تعهدات خود پایبند باشند، اما دستگاه‌های اجرایی هم باید نهایت همکاری را در چارچوب قانون داشته باشند، تصمیم بر آن شد که در سریع‌ترین زمان ممکن اقدامات لازم برای حل این مشکل اجرایی شود.

میرزاد همچنین با اشاره به سفر قریب‌الوقوع رئیس‌جمهور به استان ایلام گفت: پروژه‌های اقتصادی مهمی از جمله این کارخانه با سرمایه‌گذاری چینی ها در اولویت افتتاح قرار دارند. به‌همین دلیل، این موضوع را به‌صورت ویژه در دستور کار قرار می‌دهیم تا قبل از سفر ریاست‌جمهوری، زیرساخت‌ها آماده و مشکلات رفع شده باشد.

در این نشست، مدیر انتقال برق منطقه‌ای غرب کشور در استان ایلام، با اشاره به مفاد تفاهم‌نامه‌ میان شرکت برق منطقه‌ای و مدیران اقتصادی استان، گفت: مطابق تفاهم‌نامه‌ای که در تیرماه ۱۴۰۲ به‌مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان ابلاغ شده، مقرر شد خازنی با ظرفیت ۵.۱۴ مگاوار در پست برق ۶۳ به ۲۰ کیلوولت ملکشاهی نصب شود. برخی سرمایه‌گذاران تصور داشتند این خازن باید در داخل کارخانه نصب شود اما بر اساس قوانین، شرکت برق مجاز به نصب تجهیزات در واحدهای صنعتی خصوصی نیست.

وی با بیان اینکه کارخانه مذکور دارای یک پست اختصاصی و خط انتقال ۲۰ کیلومتری است، افزود: از ابتدا تأکید شده بود که انتقال خازن به محل کارخانه امکان‌پذیر نیست و هزینه نصب و تجهیزات در محدوده کارخانه بر عهده سرمایه‌گذار است و حتی نصب خازن جدید در محل کارخانه نیز حدود ۲ تا ۳ میلیارد تومان هزینه دارد که می‌تواند با یک‌ماه جریمه تأخیر برابری کند.

بساطی تصریح کرد: در حال حاضر با راه‌اندازی کوره کارخانه، حدود ۸ مگاوات بار راکتیو از شبکه کشیده می‌شود، در حالی که تعهد ما تأمین ۵.١۴ مگاوات بوده است و نصب خازن در داخل کارخانه اگرچه از نظر فنی مزایایی دارد اما در حیطه اختیارات ما نیست.

به‌گفته «چای» مدیرعامل چینی کارخانه منگنز ملکشاهی، در صورت حل مشکلات برقی این کارخانه، زمینه افتتاح و راه‌اندازی آن در سفر ریاست جمهوری به استان فراهم خواهد شد. 

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha