• دوشنبه / ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۳:۰۱
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 1404022920916
  • خبرنگار : 71567

رئیس اداره قرآن و عترت وزارت بهداشت خبر داد

شرکت بیش از ۶۱ هزار نفر از دانشگاهیان در جشنواره قرآن و عترت/اعلام جوایز و امتیازات برگزیدگان این جشنواره

شرکت بیش از ۶۱ هزار نفر از دانشگاهیان در جشنواره قرآن و عترت/اعلام جوایز و امتیازات برگزیدگان این جشنواره

رئیس اداره قرآن و عترت وزارت بهداشت از شرکت بیش از ۶۱ هزار نفر از دانشجویان، کارکنان و اساتید در بیست و نهمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاهیان خبر داد و گفت: این جشنواره از ۳۱ اردیبهشت ماه جاری در دانشگاه علوم پزشکی زنجان برگزار می‌شود.

به گزارش ایسنا، دکتر باقری بیلندی در نشست خبری بیست و نهمین جشنواره قرآن و عترت که امروز در ساختمان مرکزی وزارت بهداشت برگزار شد، اظهار کرد: این جشنواره از ۳۱ اردیبهشت ماه تا ۹ خردادجاری در سه بخش آوایی خواهران، رشته های غیرآوایی و آوایی برادران در دانشگاه علوم پزشکی زنجان برگزار می شود.

رئیس اداره قرآن و عترت وزارت بهداشت تاکید کرد: بخش غیرآوایی بیست و نهمین جشنواره قرآن و عترت در حوزه های ادبی، پژوهشی فناوری، معارفی، هنری، ایده پردازی، گروهی اوایی و بخش ویژه برگزار می‌شود و بخش هوش مصنوعی نیز برای اولین بار به این جشنواره اضافه شده است.

باقری بیلندی به تکریم، نخبه پروری و قهرمان پروری دانشگاهیان در حوزه قرآنی اشاره کرد و گفت: اگر خانواده نظام سلامت در دوره کرونا ثابت کردند که قهرمان هستند در عرصه قرآنی نیز این امکان برای نظام سلامت وجود دارد؛ ضمن اینکه امسال برای اولین بار از ۵۵ نخبه قرآنی در عرصه ملی و بین المللی مورد تجلیل قرار خواهد گرفت.

رئیس اداره قرآن و عترت وزارت بهداشت به امتیازات برگزیدگان بیست و نهمین جشنواره قرآن و عترت اشاره و تاکید کرد: تمامی کارکنانی که در این جشنواره شرکت کردند اگر بیش از ۶۰ درصد امتیاز هر رشته را کسب کنند، ۶ ساعت دوره ضمن خدمت را در کارنامه کاری خود دریافت خواهند کرد. اعضای هیات علمی نیز در صورت اینکه برگزیده شوند علاوه بر ارتقای پایه های فرهنگی، پایه های تشویقی به این اساتید نیز داده خواهد شد. در حوزه دانشحویی نیز به میزان هر کدام از بخش هایی که در این جشنواره شرکت کردند، از امتیاز لازم برای شرکت در جشنواره دانشجوی نمونه و استعدادهای درخشان استفاده می کنند؛ ضمن اینکه سقف جوایز جشنواره امسال نیز  افزایش یافته است.

وی افزود: جشنواره قرآن و عترت دانشگاهیان سال قبل ۷ بخش داشت که امسال به ۹ بخش ارتقاء یافته است؛ بنابراین هر استعداد و ظرفیت می‌تواند در این جشنواره شرکت کند.

باقری بیلندی گفت: از ۶۱ هزار نفر شرکت کننده در جشنواره در ۱۰۰ هزار رشته رقابتی بیش از ۳۳۰۰ استاد، ۱۷ هزار دانشجو و حدود ۴۰ هزار کارمند شرکت کردند.

وی اظهار کرد: برای این جشنواره سه هزار و ۱۰۰ ایده در حوزه هوش مصنوعی و ۴۲۵ اثر نیز در بخش گروهی آثار ارسال شده است. دانشگاه علوم‌پزشکی اردبیل، کرمانشاه، شیراز، تبریز، مازندران به ترتیب بیشترین شرکت کنندگان جشنواره را از آن خود کردند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha