به گزارش ایسنا، وزارت خارجه رژیم صهیونیستی ادعا کرد: حماس مسئول جنگ در غزه است و ما تلاش میکنیم که نوار غزه هیچ تهدیدی را علیه شهروندان اسرائیل ایجاد نکند.
به نقل از الجزیره مباشر، وزارت خارجه این رژیم تصریح کرد: ما از طریق مکانیزم جدید توزیع کمکها تلاش میکنیم که هیچ بخشی از کمکها به دست حماس نرسد.
وزارت خارجه رژیم صهیونیستی با این ادعا که این رژیم به قانون بین الملل پایبند است، عنوان داشت: جامعه بین الملل تصمیم بگیرد در کنار ما میایستد یا در کنار حماس.
وزارت خارجه اسرائیل عنوان داشت: ما در حال حاضر اجازه به ورود برخی از کامیونهای حامل کمکها را میدهیم تا زمانی که مکانیزم جدید توزیع کمکها فعال شود.
این وزارت خانه ادعا کرد: حماس گزارشهای گمراه کنندهای را درمورد گسترش گرسنگی در نوار غزه منتشر میکند.
در حالی که نهادهای سازمان ملل مخالفت قاطع خود را با مکانیزم توزیع کمکها توسط رژیم صهیونیستی ابراز کردهاند، وزارت خانه این رژیم عنوان داشت: نهادهای جامعه بین الملل باید از مکانیزم جدید توزیع کمکها در غزه حمایت کنند.
پیشتر مقامات سازمان ملل بر مخالفت با طرح رژیم صهیونیستی در مورد توزیع کمکها تاکید کرده و عنوان داشتند که این طرح با نیازهای فوری و اساسی بیش از دو میلیون نفر همخوانی ندارد.
در همین حال، بتسلئیل اسموتریچ، وزیر دارایی رژیم صهیونیستی گفت: حداقل کمکها وارد غزه میشود و چیزی به حماس نمیرسد. اسرائیل فلسطینیها در نوار غزه را به انتقال به جنوب مجبور خواهد کرد و از آنجا به کشور سومی کوچانده خواهند شد.
اسموتریچ گفت: ارتش از روز گذشته با پنج لشکر و با قدرت و نیرویی که از آغاز جنگ مانند آن را ندیدهایم در غزه میجنگد.
وزیر دارایی این رژیم افزود اسرائیل تنها اجازه ورود مقدار کمی غذا و دارو به نوار غزه را خواهد داد.
او افزود: «هیچ کمکی به دست حماس نخواهد رسید. هر کسی که خلاف این را بگوید، دروغ میگوید. اتفاقی که در گذشته افتاده دیگر تکرار نخواهد شد و ما فقط حداقل مواد غذایی و دارویی را وارد غزه خواهیم کرد.»
این وزیر ادامه داد: «ساکنان فلسطینی غزه به قسمت جنوبی نوار غزه منتقل و از آنجا به کشور ثالثی آواره خواهند شد.»
پیش از این نیز «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم کنترل تمام مناطق غزه را در دست خواهد گرفت.
نتانیاهو درباره انتقادات از اسرائیل در مورد ورود کمکها به غزه گفت: برای دستیابی به پیروزی، یک شرط اساسی وجود دارد و آن جلوگیری از قحطی در غزه است.
تیم سازمان ملل متحد هشدار داده است که این استراتژی پیشنهادی، غیرنظامیان را مجبور به ورود به مناطق نظامی برای جمعآوری جیره غذایی میکند و آنها و امدادگران را در معرض خطر قرار میدهد. ممکن است به افراد آسیبپذیر با محدودیتهای حرکتی دسترسی داده نشود و این طرح احتمالا به آوارگی اجباری بیشتر دامن خواهد زد.
اسرائیل از اوایل ماه مارس، بهطور کامل ورود هرگونه کمک بشردوستانه به نوار غزه را ممنوع کرده است؛ اقدامی که موجب قطع دسترسی مردم به غذا، آب آشامیدنی و دارو شده است. بر اساس گزارش نهادهای بینالمللی، شرایط انسانی در غزه به سطح بحرانی رسیده و بسیاری از غیرنظامیان در معرض گرسنگی مفرط هستند.
انتهای پیام
نظرات