به گزارش ایسنا، روزنامه عبری هاآرتص گزارش داد که «موشه سعاده» عضو حزب لیکود این پیشنویس قانون را به پارلمان رژیم صهیونیستی (کنست) ارائه داده است و این پیشنویس، نقش قطر به عنوان میانجیگر در مذاکرات با حماس را هدف گرفته است.
بر اساس آنچه که در این پیشنویس آمده است، «کشورهایی که حامی تروریسم هستند»، اجازه حمایت مالی از رژیم اشغالگر یا ورود به عرصه تجارت با آن را ندارند.
در این پیشنویس قانون ادعا شده قطر طی حدوداً ۲۰ سال به عنوان «گرگی در لباس میش» رفتار کرده و این کشور «بزرگترین سرمایه گذار در تروریسم جهانی است که از طالبان، داعش، حماس و حزب الله حمایت میکند».
«بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی اوایل ماه گذشته به شدت از قطر انتقاد کرده و نقش آن در میانجیگری جهت آتش بس در نوار غزه را نادیده گرفت و مدعی شد که گفتمان قطر، دوگانه است.
در همین حال، رسانههای عبری گزارش دادند مذاکرات دوحه در خصوص حصول آتشبس و تبادل اسرا در نوار غزه با بنبست مواجه شده است.
شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی به نقل از یک مقام ارشد صهیونیست گزارش داد که مذاکرات دوحه در مورد توافق آتشبس و تبادل اسرا در نوار غزه «به بنبست رسیده است» و جنبش حماس در این مرحله هیچگونه تضمینی برای پایان دادن به جنگ دریافت نخواهد کرد.
بر اساس گزارش وبگاه صدی البلد، این شبکه عبری همچنین گزارش داد مقامات صهیونیست و مقامات سایر کشورها تاکید کردهاند که هیچ پیشرفت ملموسی در مذاکرات جاری در دوحه، پایتخت قطر حاصل نشده است.
طبق این گزارشها، رژیم صهیونیستی در حال حاضر در حال بررسی بازگرداندن اعضای هیئت خود از دوحه است، مگر اینکه ظرف چند ساعت یا چند روز آینده در روند مذاکرات «تحولی استثنایی» رخ دهد.
این گزارشها در حالی مطرح میشوند که بحران انسانی در غزه شدت یافته و فشارهای بینالمللی برای توقف جنگ و ارسال کمکهای بشردوستانه افزایش یافته است.
انتهای پیام
نظرات