نادر نوروزی در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: متاسفانه هنوز نتوانسته ایم از آب باران برای آبیاری فضای سبز استفاده کنیم چراکه آماده کردن زیرساختهای لازم برای ذخیره سازی این آب هزینه بالایی داشته و در حال برنامه ریزی هستیم تا زیرساختهای آن را فراهم کنیم.
وی با اشاره به اینکه شهرداری بجنورد برای آبیاری فضای سبز از ۳۴ منبع آبی استفاده میکند، گفت: طی دو سال اخیر ۱۰۰ درصد آب فضای سبز از آب شرب جدا شده و از آب خاکستری و خام استفاده میکنیم.
نوروزی افزود: از سوی دیگر برای مدیریت بهینه مصرف آب در فضای سبز، بلوارهایی که چمن کاری شده بودند، سنگ فرش شده و مکانهایی را برای غرس گلهای رز، درختچههای زرشک، شمشاد و .... در نظر گرفته شده است. در حال حاضر این پروژه در ۵۰ درصد بلوار امام خمینی این شهر اجرایی شده است.
به گفته این مقام مسئول، چمن نیاز آبی بالایی دارد و یک روز در میان باید آبیاری شود.
وی تاکید کرد: با اجرای پروژه مدیریت مصرف آب از سال گذشته تاکنون موفق شده ایم تا در مصرف آب تا میزان ۱.۵ میلیون متر مکعب صرفه جویی داشته باشیم و از آب ذخیره شده برای توسعه کمربند فضای سبز و ... استفاده خواهیم کرد.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه مساحت پارک و فضای سبز بجنورد ۳۲۰ هکتار است، گفت: در سال گذشته ۴۰ هزار متر مربع به فضای سبز و پارکهای محله این شهر اضافه شد.
به گفته وی، پنج میلیون مترمکعب در سال برای آبیاری فضای سبز در این شهر از محل چاهها، چشمههای باباامان و بش قارداش و پساب فاضلاب، آب برداشت میشود.
انتهای پیام
نظرات