به گزارش ایسنا، علیرضا رهایی در رویداد Autthink این دانشگاه ضمن بیان این مطلب تاکید کرد: در این رویداد ۶۰ طرح ارائه شد که در نهایت پس از ارزیابی علمی ۱۶ طرح مورد پذیرش قرار گرفت. خوشبختانه روند حمایت دوجانبهای برای حمایت از این طرحها از سوی دانشگاه و بنیاد علمی قلم چی شکل گرفت.
وی در ادامه تصریح کرد: اینکه دانشجویان با استعداد و خلاق بر روی یک سری نیازهای مشخص کشور دست گذاشته و موضوع را به صورت سیستماتیک مورد مطالعه قرار دادند، مایه امید و مسرت است؛ به طوریکه در این رویداد روند تحقیق، بازار هدف، رقبا و ... به صورت علمی دنبال شد. امیدواریم بتوانیم نتیجه این تلاش را به مرحله تولید انبوه برساینم.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر اظهار کرد: آنچه که جواب نیازهای کشور را میدهد، این است که بتوانیم از ظرفیت خوب جوانان استفاده کنیم و نیازهای صنعت و کشور را ببینیم و در نهایت با پشتیبانی محدود و ظرفیت فکری فراوان روی موضوعات مختلف کار کنیم.
دکتر رهایی افزود: البته نقش اساتید دانشگاه صنعتی امیرکبیر در روند طرحهای این رویداد را نباید نادیده گرفت؛ چرا که دانشجویان ما زیر نظر اساتید با تجربه و علاقهمند کار میکنند که نتیجه ترکیب راهنمایی اساتید و استعداد دانشجویان به ایجاد ابداعات بی نظیر منجر میشود.
این استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر افزود: اگرچه تجربههای تحقیقاتی و طرحهای علمی با دشواری کسب شده است؛ اما وقتی تجربه را بدست میآوریم، باید حمایتهای لازم برای استفاده از این ظرفیت داشته باشیم تا به تدریج در سالهای آینده و جاری فراخوانی برای ارائه طرحهای مختلف و حمایت از این طرحها اعلام کنیم.
وی ادامه داد: یقینا انجام اقدامات و فعالیتهای علمی در دانشگاهها موجب نشاط علمی و دانشگاهی است، امری که ما امروزه در محیطهای علمی بیشتر نیاز داریم.
رهایی با اشاره به سیاست دانشگاه صنعتی امیرکبیر برای توسعه فعالیتهای علمی افزود: ما از حضور افراد صاحب فکر برای حمایت از طرحهای علمی و شکوفایی نسل جوان کشور استقبال میکنیم.
در رویداد Autthink دانشگاه صنعتی امیرکبیر ۱۶ طرح ارائه و مورد حمایت قرار گرفت.
انتهای پیام
نظرات