به گزارش ایسنا، سایتهای شبکههای اجتماعی تصاویری از مشارکت سربازان رژیم صهیونیستی و عناصر تیپ گولانی در رزمایش «شیر آفریقا» در مراکش منتشر کرده و این اقدام به رغم جنایتهای نسلکشی علیه فلسطینیان صورت میگیرد.
بر اساس گزارش وبگاه عربی ۲۱، سربازان ارتش رژیم صهیونیستی در حالیکه پرچم رژیم جعلی را در دست داشتند، طی برگزاری این رزمایش اقدام به گرفتن تصاویر یادگاری کردند.
«رزمایش شیر آفریقا» یکی از بزرگترین مانورهای نظامی در قاره آفریقا محسوب میشود و بیست و یکمین دور رزمایش «شیر آفریقا» پیشتر با حضور بیش از ۲۰ طرف از جمله کشورهای عربی در مراکش آغاز شد و تا ۲۳ ماه جاری میلادی (دوم خرداد ماه) ادامه خواهد داشت.
اولین دوره از رزمایشهای «شیر آفریقا» در سال ۲۰۰۴ میان آمریکا و مراکش برگزار شد. این رزمایشها در مراکش به صورت سالانه همزمان با رزمایشهای موازی در کشورهای آفریقایی و اروپایی برگزار میشود.
تیپ گولانی یکی از مهمترین تیپهای ارتش رژیم صهیونیستی است که از ابتدای جنگ در نوار غزه حضور داشته و نقشی پررنگ در ارتکاب جنایات این رژیم علیه مردم این باریکه ایفا کرده است.
اشغالگران صهیونیست در حالی در این رزمایش مشارکت دارند که جنایتهای بیوقفه آنها در نوار غزه از جمله جنایت نسلکشی و پاکسازی نژادی علیه فلسطینیان همچنان ادامه دارد.
مقاومت فلسطین سقوط اخلاقی مراکش را محکوم کرد
در همین رابطه، جنبش مجاهدین فلسطین با صدور بیانیهای به شدت میزبانی مراکش از نظامیان تیپ گولانی را محکوم کرد و میزبانی از این نظامیان را اقدامی در راستای امتداد عادیسازی روابط با این رژیم نازی و سقوط اخلاقی و انسانی دولت مراکش و تشویق دشمن جنایتکار به تداوم جنگ نسلکشی علیه مردم غزه دانست.
جنبش مجاهدین فلسطین همچنین مواضع مردم مراکش در حمایت از ملت فلسطین و مخالفت با عادیسازی روابط با رژیم صهیونیستی را ارج نهاد و از آنها خواست که فعالیت خود در مخالفت با تداوم روابط با این رژیم و حمایت از مردم مظلوم فلسطین را افزایش دهند.
پیشتر روزنامه گاردین نوشت، یگان «گولانی» ارتش رژیم صهیونیستی مسؤول کشتار ۱۵ امدادگر فلسطینی در نوار غزه در ماه گذشته بوده است.
ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرده است که نیروهای گولانی، یکی از پنج تیپ پیاده ارتش، در ۲۳ مارس به روی دو کاروان آمبولانس در شهر رفح آتش گشودند و یک گور دستهجمعی برای پوشاندن اجساد کشتهشدگان حفر کردند تا اینکه ۶ روز بعد اجساد توسط تیم سازمان ملل پیدا شد.
بیش از ۱۸ ماه جنگ، نیروهای صهیونیست صدها کارمند پزشکی و کارکنان آژانسهای امدادی و سازمانهای سازمان ملل را در غزه به شهادت رساندهاند. در آوریل سال گذشته، هفت نفر از اعضای سازمان خیریه آشپزخانه جهانی در حمله بیوقفه رژیم صهیونیستی به خودروهای مشخص شده آنها به شهادت رسیدند. سازمانهای حقوق بشر مدتهاست که ارتش اسرائیل را به معافیت از مجازات متهم کردهاند، زیرا تعداد کمی از سربازان تاکنون مجازات شدهاند.
بر اساس آخرین گزارش سالانه حقوق بشر وزارت امور خارجه ایالات متحده، در سال ۲۰۲۳، کمتر از یک درصد از شکایات ارائه شده علیه اقدامات نظامیان صهیونیست در سرزمینهای اشغالی فلسطین به محکومیت ختم شده است.
مراکش و رژیم صهیونیستی دهم دسامبر ۲۰۲۰ از شروع مجدد روابط دیپلماتیک میان ۲ طرف خبر دادند که از سوی مراکش در پی وقوع انتفاضه دوم فلسطین در سال ۲۰۰۰ تعلیق شده بود. این در حالیست که از ابتدای عملیات طوفان الاقصی مقاومت فلسطین، مراکش صحنه تظاهرات متعددی در همبستگی و حمایت از ملت فلسطین است.
انتهای پیام
نظرات