• سه‌شنبه / ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۲:۴۳
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404023021792
  • خبرنگار : 71588

غزه زیر آتش اشغالگران صهیونیست

غزه زیر آتش اشغالگران صهیونیست

در بحبوحه تداوم جنگ نسل‌کشی رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه، منابع خبری از وقوع موج جدیدی از حملات هوایی و توپخانه‌ای ارتش این رژیم صهیونیستی از بامداد امروز (سه‌شنبه) خبر دادند که در پی این حملات ده‌ها غیرنظامی فلسطینی شهید و زخمی شدند.

به گزارش ایسنا، اشغالگران صهیونیست طی ساعات اخیر در غزه مرتکب چندین کشتار علیه خانواده‌های فلسطینی شده‌اند که در تازه‌ترین آمار، منابع پزشکی اعلام کردند که تعداد شهدای امروز در مناطق مختلف غزه تا بدین لحظه به بیش از ۶۰ نفر رسیده است.

بر اساس گزارش شبکه خبری الجزیره، منابع پزشکی اعلام کردند که اشغالگران صهیونیست منزل متعلق به خانواده «ابو سمره» واقع در شرق شهر «دیر البلح» در مرکز نوار غزه را هدف قرار دادند که در پی آن ۱۳ تن به شهادت رسیدند و شماری نیز زخمی شدند.

غزه زیر آتش اشغالگران صهیونیست
غزه

طبق گزارش رسانه‌های خبری فلسطینی، صهیونیست‌ها همچنین خانه‌ای دیگر را در نزدیکی میدان «العنان» در مرکز غزه را هدف قرار دادند.

غزه زیر آتش اشغالگران صهیونیست
غزه

نیروهای ارتش رژیم صهیونیستی همچنین با ۲ پهپاد انتحاری، مدرسه «موسی بن نصیر» در محله «الدرج» واقع در مرکز شهر غزه که محل پناه‌ گرفتن آوارگان فلسطینی بود را هدف قرار دادند که طبق آمار اولیه ۱۳ شهید و ده‌ها زخمی در این حمله گزارش شده‌ است.

در همین رابطه، یکی از امدادگران خاطرنشان کرد: ما قادر به بیرون آوردن اجساد نیستیم آنها در حال سوختن و تبدیل شدن به خاکستر هستند.

اشغالگران صهیونیست همچنین ایستگاه سوخت «راضی» در غرب اردوگاه «النصیرات» واقع در مرکز نوار غزه را بمباران کرده و طی آن حدود ۲۶ نفر به شهادت رسیدند و ده‌ها تن نیز مجروح شدند.

در راستای تداوم حملات بی‌وقفه رژیم اشغالگر به مناطق غیرنظامی در نوار غزه، «احمد نصار ابو أسامة»، مدیر دبیرستان «العز بن عبد السلام» وابسته به اداره آموزش و پرورش منطقه مرکزی، به همراه همسر، چهار دخترش و شماری از بستگانش به شهادت رسید.

غزه زیر آتش اشغالگران صهیونیست
احمد نصار ابو أسامة

این جنایت در پی هدف قرار دادن محل اسکان آن‌ها در ایستگاه سوخت «راضی» در اردوگاه النصیرات صورت گرفت؛ جایی که ده‌ها آواره از مناطق جنگ‌زده به امید امنیت به آن پناه برده بودند.

در همین رابطه، خبرنگار شبکه خبری المیادین از هدف قرار دادن منزلی در اردوگاه «جبالیا» واقع در شمال نوار غزه توسط اشغالگران صهیونیستی خبر داد که این حمله نیز چندین شهید و زخمی برجای گذاشت؛ این در حالیست که منابع پزشکی از بیرون کشیدن پنج شهید در پی بمباران منزل خانواده «المقید» در منطقه «عزبة ملین» واقع در این اردوگاه خبر دادند.

نظامیان ارتش رژیم اشغالگر همزمان با حملات توپخانه‌ای و هوایی خود به مناطق شرقی شهر غزه، منطقه «الکرامه» واقع در شمال غرب شهر غزه را هدف قرار داده و اقدام به ویران ساختن ساختمان‌های مسکونی در غرب شهر «بیت لاهیا» در شمال این باریکه کردند.

در تحولی دیگر، اشغالگران با حمله به چادر آوارگان در منطقه «المواصی» واقع در غرب شهر خان یونس در جنوب نوار غزه، چندین زخمی برجای گذاشتند.

منابع خبری نیز از ادامه حملات توپخانه‌ای و تیراندازی در نقاط مختلف از جمله شمال غرب غزه و اطراف بیمارستان اندونزیایی خبر داده‌اند.

اشغالگران همچنین محله‌های «الصورانی»، «الریس»، «القرم« و «زمو» واقع در شمال غزه را هدف حملات خود قرار دادند.

همزمان با این حملات، نیروهای رژیم صهیونیستی همچنان به جنگ گرسنگی ادامه می‌دهند. بنا بر گزارش‌ها، هنوز شمار زیادی زیر آوار مانده‌اند و آمار شهدا و مجروحان در حال افزایش است.

این گزارش‌ها در حالی منتشر می‌شوند که کابینه سیاسی و امنیتی رژیم صهیونیستی روز یکشنبه تصمیم به از سرگیری انتقال کمک‌های بشردوستانه به نوار غزه گرفت.

در پی این تصمیم روز دوشنبه اولین محموله کامیون‌های حامل کمک‌های بشردوستانه پس از حدود سه ماه وارد غزه شده است. با این حال، سازمان ملل متحد اجازه ورود ۹ کامیون مواد غذایی به این منطقه که بیش از دو میلیون فلسطینی در آن زندگی می‌کنند را «قطره‌ای در اقیانوس» توصیف کرده است.

رژیم صهیونیستی با این هدف که به حماس در مذاکرات فشار بیاورد و آن را وادار کند تا تمام زندانیان صهیونیست باقی‌مانده را آزاد کند، بدون اینکه تعهد روشنی به توقف کامل جنگ داشته باشد، از دوم مارس از ورود همه کمک‌ها به غزه جلوگیری کرده بود.

در حالی که نوار غزه تحت محاصره شدید رژیم صهیونیستی با بحرانی بی‌سابقه مواجه شده است، سازمان جهانی بهداشت و نهادهای وابسته به سازمان ملل بارها درباره وخامت وضعیت انسانی در این منطقه هشدار داده‌اند.

از آغاز حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه در هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) با پشتیبانی کامل آمریکا، تاکنون حدود ۱۷۳ هزار فلسطینی شهید یا زخمی شده‌اند که بیشتر آنها را کودکان و زنان تشکیل می‌دهند. همچنین بیش از ۱۱ هزار نفر در این منطقه مفقود هستند. نهادهای بین‌المللی و مدافع حقوق بشر این اقدامات را «نسل‌کشی» و «جنگ گرسنگی» توصیف کرده‌اند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha