سردار حسین زارع کمالی امروز سه شنبه ۳۰ اردیبهشت در نشست با خبرنگاران ضمن تسلیت سالگرد شهادت آیت الله شهید رئیسی و همراهانش و همچنین شهدای عملیات بیت المقدس، اظهار کرد: شهید آیت الله رئیسی به واقع مصداق آیات کریمه قران بود چرا که هم نسبت به خدمت به مردم حریص بود و هم با اقداماتش «اشداء علی الکفار» بودن خود را نشان داد.
وی در ادامه با گرامیداشت حماسه فتح خرمشهر، عنوان کرد: سوم خرداد، یادآور روزی است که استکبار جهانی به تواناییهای ملت ایران اسلامی واقف شد و دانست که هرگز نمیتواند بر مردم کشور مسلط شود و سرزمینهای ما اعم از زمینی و فکری را تسخیر کند چرا که همین ملت توانست خرمشهر را پس از ۵۲۸ روز اسارت با دست خالی دوباره به خاک میهن بازگردانند.
زارع کمالی با تاکید بر این که خداوند یاری مومنان را حقی برعهده خود میداند، افزود: خداوند این حق را در خرمشهر ادا کرد و با وجود برتری تجهیزاتی دشمن شاهد پیروزی ملت شریف و شهیدپرور کشورمان در این عملیات بودیم.
وی گفت: هر چند آزادسازی خرمشهر با روحیه بالای مردم کشورمان دشمن را از دست درازی فیزیکی به سرزمین ایران بازداشته ولی امروز با خرمشهرهایی مواجهیم که نه یک میدان نظامی بلکه میدان نبرد فرهنگی، رسانهای و فکری هستند.
فرمانده سپاه الغدیر تاکید کرد: دشمن اگر جوانان و فکرهای ما را تسخیر کند، گامهای ما را در دفاع از اشغالگری سرزمینمان سست خواهد کرد لذا باید خرمشهرهای امروز خود را در برابر تسلط دشمن حفظ و مراقبت کنیم.
وی ضمن گرامیداشت هفته جمعیت، یکی از جنگهای امروز دشمن بر علیه کشورمان را جنگ جمعیتی خواند و گفت: اگر مراقبت نکنیم، شکست در این جبهه میتواند جبرانناپذیر باشد.
سردار زارع کمالی به نقش مهم رسانهها به عنوان افسران و فرماندهان مقابله با جنگ نرم و ترکیبی دشمن اشاره و عنوان کرد: امروز باید خانههایمان را از تبدیل شدن به خانههایی سرد و بی انگیزه دور کنیم و محلات ما باید پایگاه و مرکز انسجام فرهنگی باشد نه گذرگاه بی تفاوتی و بی هویت.
وی یکی دیگر از خرمشهرهای امروز را مدارس خواند و گفت: مدارس باید میدان پرورش افسران جنگ نرم باشد نه محلی برای حفظ محفوظات و دریافت مدرک، همانگونه که در جنگ تحمیلی نیز شاهد نقش آفرینی معلمان و دانشآموزان همین مدارس بودیم.
فرمانده سپاه الغدیر گفت: مساجد به عنوان یک سنگر باید همانند جنگ سخت، در جنگ نرم نیز به عنوان قرارگاه کارآمدی و ایمان باشند و کارکرد آنها در برابر هجمههای شبانه روزی دشمن مانند یک قرارگاه شبانهروزی عمل کند که البته این مهم نیازمند بازتعریف کارکردهای مساجد است.
وی در بخش دیگری از سخنانش ضمن تشریح برنامههای بزرگداشت حماسه سوم خرداد ۱۴۰۴، اظهار کرد: در مجموع بیش از یک هزار ریزبرنامه در سطح پایگاهها و حوزههای مقاومت بسیج مساجد و محلات و اقشار استان از امروز سه شنبه ۳۰ اردیبهشت تا پنجشنبه هشتم خرداد ماه تدارک دیده شده که از این تعداد ۲۱ عنوان برنامه شاخص و ۵۲ عنوان برنامه عمومی فراگیر است.
زارع کمالی از اهم این برنامهها نیز به برپایی یادمان شهدای عملیات الی بیت القدس، مراسم گرامیداشت سوم خرداد، دیدار با خانواده شهدا، جانبازان و رزمندگان عملیات آزادسازی خرمشهر، غبارروبی گلزار شهدا، برگزاری محفل تفسیر قرآن با حضور نماینده ولی فقیه در استان، برگزاری صبحگاه مشترک نیروهای مسلح استان، سخنرانی فرماندهان استان پیش از خطبههای نماز جمعه، صعود به شیرکوه و تجهیز پایگاههای بسیج و برگزاری نشستهای سیاسی و بصیرتی، اشاره کرد.
سرهنگ محمدحامد حُرزاده مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان نیز در این نشست از خدمات شهید آیت الله رئیسی نام برد و ابراز امیدواری کرد که این شخصیت برجسته به عنوان الگویی برای مدیران کشورمان مورد اهتمام قرار گیرد.
وی در ادامه تاکید کرد: فتح خرمشهر، تنها یک پدیده جغرافیایی نبود بلکه نماد مقاومت و ایستادگی ملت ایران بود و همچنین عملیات «الی بیت المقدس» نیز نماد همبستگی نیروهای نظامی کشورمان بود.
حُرزاده گفت: خوشبختانه امروز نیز وحدت نیروهای نظامی و انتظامی کشورمان در کنار پیشرفت تجهیزات نظامی، خاری در چشم دشمنان جمهوری اسلامی ایران است.
این مسئول در پایان نیز از جمله اهم برنامههای گرامیداشت حماسه سوم خرداد در استان را غبارروبی و عطرافشانی گلزار شهدا در روز پنجشنبه اول خردادماه، برگزاری اختتامیه ششمین جشنواره فضای مجازی، برگزاری جشنواره افتخار من، پخش بانگ مقاومت و پیروزی، اکران عمومی فیلمهای سینمای دفاع مقدس، بیان خاطرات عملیات بیت المقدس، برگزاری یادوارههای شهدای محلات، رونمایی از کتاب و نشست بانوان فرهنگی استان در محل موزه دفاع مقدس ذکر کرد.
انتهای پیام
نظرات