• سه‌شنبه / ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۳:۳۳
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1404023021852
  • خبرنگار : 50034

شناسایی و انهدام دو باند حرفه‌ای قاچاق سوخت در همدان

شناسایی و انهدام دو باند حرفه‌ای قاچاق سوخت در همدان

ایسنا/همدان معاون روابط عمومی و تبلیغات سپاه انصارالحسین(ع) اهمدان ز شناسایی و انهدام دو باند حرفه‌ای قاچاق سوخت توسط سازمان اطلاعات این استان خبرداد.

سرهنگ پاسدار علی اکبر کریمپور گفت: با رصدهای فنی و اقدامات اطلاعاتی صورت گرفته توسط سازمان اطلاعات سپاه همدان‌ دو باند حرفه‌ای قاچاق سوخت شناسایی و منهدم شد.

وی با بیان اینکه در این رابطه ۶ نفر از عناصر اصلی شبکه قاچاق سوخت دستگیر و بازداشت شده و محل‍‌های دپوی سوخت به همراه تعدادی از خودروهای این افراد توقیف و پلمب شد، تصریح کرد: این شبکه ها با اقدامات تخریبی خود خسارات سنگینی به خطوط انتقال سوخت وارد کرده‌اند.

به‌گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی سپاه انصارالحسین(ع) همدان، وی برآورد تقریبی از خسارات وارد شده بیش از ۲۵ میلیارد تومان دانست و افزود: بررسی‌های تکمیلی برای شناسایی سایر عناصر و عوامل وابسته به این شبکه‌ها ادامه دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha