• جمعه / ۱۰ بهمن ۱۴۰۴ / ۱۴:۲۳
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1404111005357
  • خبرنگار : 50405

علم‌الهدی: اگر تنگه هرمز و باب‌المندب را ببندیم، کار برای آمریکا بسیار سخت خواهد شد

علم‌الهدی: اگر تنگه هرمز و باب‌المندب را ببندیم، کار برای آمریکا بسیار سخت خواهد شد

ایسنا/خراسان رضوی امام جمعه مشهد گفت: اگر ما تنگه هرمز و یمنی‌ها تنگه باب المندب را ببندند، دیگر مسئله به این راحتی برای آمریکایی‌ها تمام نخواهد شد.

آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی ظهر امروز ۱۰ بهمن در خطبه‌های نماز جمعه مشهد در حرم مطهر رضوی(ع)، اظهار کرد: در این روزها مسأله جنگ و حمله نظامی آمریکا به خاک کشور ما به دلیل تحرکاتی که در منطقه انجام دادند و اظهارات رئیس‌جمهور آن‌ها جدی شده و در مسئله اجتماعی ما تاثیر گذاشته و تنش و التهاب‌هایی نیز برای مردم ایجاد کرده است.

وی با بیان اینکه آمریکا در جنگ عراق ۶ ناو خود را به منطقه آورد اما اکنون تنها دو ناو را منتقل کرده است، افزود: این موضوع شاید در حرکت‌های آفندی به کشور ما آسیب بزند اما در بخش پدافندی ما آسیب‌پذیر است. اگر مسئله جدی بود باید آن‌ها بیشتر از این مجهز شده بودند.

امام جمعه مشهد اضافه کرد: از آن طرف خوشبختانه تدابیر نظامی ما قوی و نیرومند است و تمام نقاطی که فکر می‌شد ما از آن قسمت دچار آسیب می‌شویم، ترمیم شده است؛ از همه مهم‌تر فرماندهی ما به دست امام زمان (عج) است، پس قطعا هیچ قدرتی در مقابل این آمادگی تاب مقاومت نخواهد داشت.

علم‌الهدی بیان کرد: شاید همچون گذشته جنگ نامتقارنی صورت بگیرد، اما اگر بخواهند جنگ تمام‌عیاری علیه موجودیت جمهوری اسلامی ایران راه بیاندازد، در این شرایط ما با تمام ظرفیت کشور وارد میدان خواهیم شد. اگر ما تنگه هرمز و یمنی‌ها تنگه باب المندب را ببندند، دیگر مسئله به این راحتی برای آن‌ها تمام نخواهد شد.

به گزارش ایسنا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی امام جمعه مشهد، وی با اشاره به تجربه آمریکا از شکست کودتای نوژه، عنوان کرد: آن‌ها می‌دانند در جنگ تمام‌عیار با ما قطعا شکست خواهند خورد، لذا هدفشان تنها فرسوده کردن ایران و استهلاک روانی مسئولین و مردم است. می‌خواهند مردم را از میدان و عرصه بیرون کنند و مسئولین را نیز بترسانند تا آنان با ترس، با دشمن روبرو شوند.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی اضافه کرد: آمریکا شاید از تمام تجهیزات نظامی و امکانات اقتصادی ما باخبر باشد و تمام نقاط قوت و ضعف ما را بشناسد، اما نمی‌داند تکیه‌گاه ما امام زمان (عج) است. بنابراین ایمان ما، گوهر گرانقدری است که آنها از درک آن عاجز هستند. حتی اگر این‌ مبانی اعتقادی را قبول ندارید، تجربیات گذشته را نگاه کنید، پیروزی انقلاب ما یک حرکت مردمی با تکیه بر قدرت الهی بود نه یک کودتای نظامی.

علم‌الهدی تجربه دوم شکست دشمن با توجه به قدرت الهی را طوفان شن کویر طبس و زمین‌گیر شدن هواپیماهای آمریکایی دانست و گفت: خداوند که ضعیف و ناتوان نشده است، همچنان پشتیبان و تکیه‌گاه ماست. تجربه سوم جنگ نابرابر هشت ساله با صدام بود که ما از دل آن با قدرت موشکی بیرون آمدیم و امروز همه دنیا از قدرت موشک‌های ما می‌ترسند و وحشت دارند.

وی با اشاره به نقشه راه بیانیه گام دوم انقلاب، اظهار کرد: برادران و خواهران شما در سپاه امام زمان (عج) مشغول کار هستید. هرکسی با اخلاص در این مسیر باشد، برای امام زمان (عج) مجاهدت می‌کند. بنابراین ما باید در بینش‌های جهادی‌مان، خود را با دشمن امام زمان (عج) مقابل ببینیم و با همه قدرت بایستیم و هرچه داریم را روی قدم‌های آقا بریزیم.

امام جمعه مشهد در پایان به راهپیمایی بزرگ منتظران ظهور در نیمه شعبان اشاره کرد و گفت: از همه شما خواهران و برادران دعوت می‌کنم تا در این مراسم که به عنوان استغاثه در محضر امام هشتم (ع) است، شرکت کنید.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha