به گزارش ایسنا، به نقل معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه ملی مهارت، دکتر مهرداد احمدی ضمن بیان این مطلب اظهار کرد: اردیبهشت ماه امسال با حمایت رئیس دانشگاه ملی مهارت مبنی بر تجهیز و بهروزرسانی کتابخانههای واحدهای تابعه با تأکید بر تقویت مراکز کم برخوردار و گسترش و تقویت کیفیت بستر آموزشی و پژوهشی همچنین در نظر گرفتن تعداد دانشجو و رشتههای موجود در هر مرکز اعتبار خرید از نمایشگاه کتاب برای اولین بار به صورت غیر متمرکز و برای تمامی ۳۱ واحد استانی تخصیص و فعال شد.
وی گفت: با افزایش بودجه، کتابخانهها قادر خواهند بود کتب بیشتری در زمینههای مختلف علمی، تخصصی و عمومی خریداری کنند. این امر به دانشجویان امکان میدهد به طیف وسیعتری از منابع دسترسی داشته باشند و دانش و مهارت خود را در حوزههای مختلف گسترش دهند و با آخرین یافتهها و پیشرفتهای علمی در رشته تحصیلی خود آشنا شوند.
عضو هیأت رییسه دانشگاه ملی مهارت با اشاره بر اینکه دانشجویان و اساتید برای انجام تحقیقات خود به منابع معتبر و بهروز نیاز دارند و افزایش بودجه خرید کتاب، دسترسی به این منابع را تسهیل و به ارتقای کیفیت تحقیقات کمک میکند، اظهار داشت: براساس آمار موجود در سال جاری با افزایش چشمگیری، بودجه خرید کتب درسی به مبلغ ۷۸ میلیارد ریال و بیش از ۳۰ هزار جلد کتاب یعنی ۱۰ برابر نسبت به سال گذشته افزایش یافت که نشان دهنده رشد قابل توجه این مهم و توجه مدیران دانشگاه به تقویت و توسعه منابع علمی است.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه با تأکید بر اینکه افزایش بودجه خرید کتب به کاهش شکاف دسترسی به دانش و ایجاد فرصتهای برابر برای همه دانشجویان کمک میکند، خاطرنشان کرد: اعتقاد دارم این امر یک سرمایهگذاری ارزشمند در آموزش عالی است که میتواند اثرات مثبت و گستردهای بر دانشافزایی دانشجویان، کیفیت آموزش و پژوهش، و توسعه جامعه داشته باشد و بر همین مبنا در آینده نزدیک شاهد رشد کیفی فعالیت های آموزشی و تحقیقاتی در دانشگاه ملی مهارت باشیم.
سیوششمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران از ۱۷ تا ۲۷ اردیبهشتماه ۱۴۰۴ بهصورت حضوری در مصلای امام خمینی(ره) و مجازی از طریق سامانه book.icfi.ir برگزار شد.
انتهای پیام
نظرات