• چهارشنبه / ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۲:۲۰
  • دسته‌بندی: آسیا و اقیانوسیه
  • کد خبر: 1404023122586
  • خبرنگار : 71129

استرالیا هم به جمع کشورهای محکوم‌کننده رژیم صهیونیستی پیوست

استرالیا هم به جمع کشورهای محکوم‌کننده رژیم صهیونیستی پیوست
پنی وانگ

استرالیا به جمع ۲۲ کشوری پیوست که رژیم صهیونیستی را بابت سیاسی کردن ارسال کمک‌های بشردوستانه به غزه متهم کرده‌اند و خواستار از سرگیری ارسال منابع حیاتی به این باریکه شده‌اند.

به گزارش ایسنا، بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی اعلام کرد که پس از دو ماه محاصره غزه، اجازه ورود «مقدار کمی از مواد غذایی» به این منطقه را خواهد داد.

به نوشته روزنامه سیدنی مورنینگ هرالد، وی همچنین گفت این تصمیم به توصیه نیروهای اسرائیلی و در حمایت از عملیات زمینی گسترده‌تر در غزه گرفته شده است.

سازمان ملل متحد تایید کرد که از رژیم صهیونیستی خواسته تا ارسال کمک‌ها به غزه را از سر بگیرد و در مورد حمله برنامه‌ریزی‌شده ابراز نگرانی کرد.

آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل در بیانیه‌ای اعلام کرد: «تاکید می‌کنم که سازمان ملل متحد در هیچ عملیاتی که به قوانین بین‌المللی و اصول بشردوستانه پایبند نباشد، شرکت نخواهد کرد.»

پنی وانگ، وزیر خارجه استرالیا نیز با امضای بیانیه مشترک با ۲۲ کشور دیگر از جمله بلژیک، کانادا، دانمارک، استونی،‌ فنلاند، فرانسه، آلمان، ایسلند، ایرلند، ایتالیا، ژاپن، لتونی، لیتوانی، لوگزامبورگ، هلند، نیوزیلند، نروژ، پرتغال، اسلونی، اسپانیا، سوئد و انگلیس خواستار ارسال کمک‌ها به غزه شد.

این ائتلاف، اسرائیل را به خاطر محاصره غزه و سیاسی کردن کمک‌ها به این منطقه محکوم کرد و در بیانیه خود آورده است: «اصول بشردوستانه برای هر درگیری در سراسر جهان اهمیت دارد و باید به طور مداوم در هر منطقه جنگی اعمال شود.»

در این بیانیه همچنین ذکر شده است: «سازمان ملل متحد نگرانی‌هایی را مطرح کرده است مبنی بر اینکه مدل پیشنهادی نمی‌تواند کمک‌ها را به طور مؤثر، با سرعت و مقیاس مورد نیاز ارائه دهد. این مدل، ذینفعان و امدادگران را در معرض خطر قرار می‌دهد، نقش و استقلال سازمان ملل و شرکای مورد اعتماد ما را تضعیف می‌کند و کمک‌های بشردوستانه را به اهداف سیاسی و نظامی مرتبط می‌سازد. کمک‌های بشردوستانه هرگز نباید سیاسی شود و سرزمین فلسطین نباید تضعیف شود یا تحت هیچ تغییر جمعیتی قرار گیرد.»

استرالیا و شرکایش از رژیم صهیونیستی خواستند تا اجازه دهد کمک‌ها به طور کامل به غزه بازگردد.

کشورهای اروپایی هم فشار بر اسرائیل را برای توقف حملات شدید خود در غزه و اجازه ورود کمک‌های بیشتر به این منطقه جنگ‌زده افزایش داده‌اند.

سوئد نیز اعلام کرد که اتحادیه اروپا را برای اعمال تحریم علیه وزرای اسرائیلی تحت فشار قرار خواهد داد.

دیوید لمی، وزیر امور خارجه انگلیس نیز به پارلمان این کشور گفت: «مسدود کردن کمک‌ها، گسترش جنگ، نادیده گرفتن نگرانی‌های دوستان و شرکای اسرائیل اینها همگی غیرقابل دفاع است و باید متوقف شود.»

سخنگوی وزارت امور خارجه اسرائیل در واکنش به این صحبت‌ها از سوی لمی گفت: «اقدام اتحادیه اروپا نشان دهنده سوءتفاهم کامل از واقعیت پیچیده‌ای است که اسرائیل با آن روبرو است. فشار خارجی، اسرائیل را از مسیر خود منحرف نخواهد کرد.»

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha