محمد بهرامی امروز چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت در نشست کارگروه صادرات غیرنفتی کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به وجود پتانسیلهای مناسب در حوزههای نفت، گاز، معادن و شیلات، گفت: با وجود رتبه بسیار بالای کشور و استان در تولید ماهیان سرد آبی، این محصول جایگاه مناسبی در آمار صادرات ندارد.
وی اظهار کرد: باید با تدبیر مناسب، حضور مؤثر تری در بازارهای صادراتی داشته باشیم، چرا که این امر علاوه بر ارزش افزوده محصولات، درآمدزایی قابل توجهی برای استان به همراه دارد.
نماینده مردم شهرستانهای بویراحمد، دنا و مارگون در مجلس شورای اسلامی با اشاره به تدوین برنامههای توسعهای بر اساس آمایش سرزمین، خاطرنشان کرد: پتانسیلهای هر شهرستان مشخص شده و باید بر همان اساس حرکت کنیم.
بهرامی تصریح کرد: در پنج سال گذشته، بیش از ۵۲۰۰تن محصولات شیلاتی به روسیه صادر شده، اما متأسفانه بخشی از این آمار تحت نام استانهای دیگر ثبت شده است.
وی با بیان اینکه زنجیره تولید و صادرات به عنوان اولین پایانه صادراتی در حال تکمیل است، ادامه داد: این دستاوردها باید در گزارشها منعکس شود تا مردم از اقدامات انجامشده مطلع شوند.
نماینده مردم شهرستانهای بویراحمد، دنا و مارگون در مجلس شورای اسلامی با اشاره به مزیتهای نسبی کهگیلویه و بویراحمد در حوزه گیاهان دارویی، عنوان کرد: گیاهان دارویی این استان نه تنها در کشور، بلکه در جهان بینظیر هستند که اخیراً گروهی از متخصصان برای بررسی این ظرفیتها به استان سفر کردهاند و منتظر نتایج نهایی هستیم.
بهرامی از همکاری و هماهنگی مثبت بین دستگاههای اجرایی، قضائی و رسانهای استان کهگیلویه و بویراحمد تقدیر و تاکید کرد: این همدلی و همراهی در حل مشکلات بسیار مؤثر بوده و امیدواریم این روند با قدرت ادامه یابد.
به گزارش ایسنا، وی با اشاره به افزایش صادرات محصولات کشاورزی مانند فلفل رنگی، عسل، گل رُز و شیلات در دو سال اخیر اظهارکرد: تنها مشکل فعلی، نبود برندسازی و پایانه صادراتی اختصاصی است که بهزودی این موضوع نیز حل خواهد شد.
انتهای پیام
نظرات