• چهارشنبه / ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۴:۰۸
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 1404023122717
  • خبرنگار : 50040

مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس استان خبر داد

برگزاری بالغ بر ۱۲۰۰ ویژه برنامه سوم خرداد در گیلان/ از یادواره شهدا تا رونمایی کتاب

برگزاری بالغ بر ۱۲۰۰ ویژه برنامه سوم خرداد در گیلان/ از یادواره شهدا تا رونمایی کتاب

ایسنا/گیلان مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس گیلان گفت: به مناسبت حماسه سوم خرداد، بالغ بر ۱۲۰۰ برنامه و فعالیت در سطح استان برگزار می شود که شامل یادواره و نشست بصیرتی و خاطره گویی و رونمایی از کتاب و... است.

سرهنگ حسن حبیبی امروز چهارشنبه، ۳۱ اردیبهشت در جمع خبرنگاران، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید رئیسی و شهدای خدمت، اظهار کرد: یکی از دستاوردهای دوران دفاع مقدس، تربیت نیروهای تراز انقلاب و نظام همچون شهید سلیمانی و شهید رئیسی بود.

وی شهید رئیسی را محصول عرفان دفاع مقدس دانست و افزود: یکی از رموز پیروزی شگفت انگیز سوم خرداد، ایجاد یک روحیه انقلابی در ملت بود که بعد از خلع بنی صدر خائن از ریاست جمهوری اتفاق افتاد.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس گیلان با بیان اینکه شهید رئیسی در مدت سه سال توانست با مدیریت جهادی، کارآمدی و پویایی حاکمیت دینی را به نمایش بگذارد، گفت: شهید رئیسی علیرغم هجمه دشمنان داخلی و خارجی، ۸۶ سفر استانی و خارجی را انجام داد که مهمترین آنها حضور در سازمان ملل و انجام آن سخنرانی مقتدرانه و شجاعانه و انقلابی برای دفاع از عزت و کرامت ملت ایران و بزرگداشت اسلام و قرآن و مظلومیت مردم غزه و فلسطین بود؛ شهید جمهور تصویر حاج قاسم را در بزرگترین تریبون جهانی بالای دست گرفت که شجاعت او را نشان می دهد.

حبیبی با اشاره به شخصیت مردمی شهید رئیسی، ادامه داد: هویت شهید رئیسی با مردم پیوند خورده بود و در عین حال که به توده مردم توجه می کرد، نگاه ویژه ای به نخبگان کشور داشت، زیرا به باور شهید رئسی، خیلی از چالش های سیاسی و اجتماعی و اقتصادی با بهره گیری از ظرفیت نخبگان جوان قابل حل است.

وی با بیان اینکه شهید رئیسی دل در گرو خدمت به مردم داشت و دل به منافع شخصی و حزبی و جناحی نبسته بود، گفت: عمر مدیریتی شهید رئیسی مانند شهید رجایی کوتاه، اما عمیق و اثرگذار بود. شهید رئیسی در جریان انتخابات ریاست جمهوری نیز از آرمان های نظام مقدس جمهوری اسلامی دفاع کرد و هدفش، احیاء گفتمان انقلاب بود.

مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس گیلان مدیریت جهادی را الگویی برای برون رفت از چالش های پیش روی نظام دانست و بیان کرد: شهید رئیسی نگاه یاس و ناامیدی نداشت و مشکلات موجود در کشور را متوجه دولت های گذشته نمی کرد و لذا در سایه اخلاص و روحیه جهادی این شهید بزرگوار و تبعیت محض ایشان از مقام معظم رهبری خیلی از مشکلات کشور حل شد.

وی با اشاره به دیپلماسی هوشمندانه کشور در دوران شهید رئیسی و شهید امیرعبداللهیان با پیوستن ایران به دو اتحادیه بزرگ اقتصادی و ایجاد تعامل مثبت با شرق دنیا، اضافه کرد: ایران با ۱۵ کشور همسایه است که جمعیت ۵۷۰ میلیون نفری دارند و لذا باید از این ظرفیت ها برای رشد و توسعه اقتصادی کشور استفاده کنیم.

حبیبی در ادامه به فرارسیدن چهل وسومین سالگرد عملیات «بیت المقدس» که منجر به آزادسازی خرمشهر قهرمان شد، اشاره و اظهار کرد: ویژه برنامه های بزرگداشت حماسه سوم خرداد در سال جاری با شعار «ما فاتحان قله ایم» برگزار خواهد شد.

مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس گیلان، سوم خرداد را یادآور شکوه و عظمت و ایستادگی و پایداری ملت ایران در دوران هشت سال دفاع مقدس دانست و بیان کرد: سوم خرداد فراتر از یک رخداد تاریخی بود و تاثیر شگرفی در روند پیروزی های دفاع مقدس داشت و موجب تثبیت نظام مقدس جمهوری اسلامی شد.

وی با بیان اینکه ملت ایران در جریان حماسه آزادسازی خرمشهر عزت پیدا کرد، افزود: خرمشهر یک نقطه جغرافیایی نیست، بلکه مقاومت ملت ایران و پایداری انقلاب اسلامی را روایت می کند.

حبیبی سوم خرداد را احیاگر روح جهاد و سلحشوری ملت ایران دانست و اضافه کرد: حماسه سوم خرداد نقطه عطفی در دوران دفاع مقدس بود و امروز نیز می تواند الهام بخش ملت ایران برای ایستادگی در برابر جنگ ترکیبی استکبار علیه نظام اسلامی باشد. در واقع مقاومت و ایستادگی ملت ایران و رشادت و شجاعت شهدا و رزمندگان و وحدت و انسجام نیروهای مسلح در سایه لطف و عنایت الهی، مخاطرات نظامی را دفع می کند.

وی نقش مردم گیلان در حماسه آزادسازی خرمشهر را با تقدیم ۳۰۰۰ رزمنده و ۲۶۲ شهید و ۷۰ جانباز بسیار ویژه و برجسته دانست و متذکر شد: به مناسبت حماسه سوم خرداد، بالغ بر ۱۲۰۰ برنامه و فعالیت در سطح استان برگزار می شود که شامل یادواره و نشست بصیرتی و خاطره گویی و رونمایی از کتاب و... است.

مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس گیلان از ساخت و آماده سازی فاز اول و بخش هایی از فاز دوم باغ موزه دفاع مقدس استان خبر داد و اضافه کرد: ویژه برنامه تلویزیونی «سروستان» با محوریت خاطره گویی و روایتگری رزمندگان پیشکسوت دوم و سوم خرداد از شبکه استانی پخش خواهد شد.

حبیبی از اجرای مراسم صبحگاه مشترک نیروهای مسلح در مرکز فرماندهی فراجا و یادواره ۲۶۲ شهید گیلانی عملیات آزادسازی خرمشهر در گلزار شهدای رشت همزمان با سوم خرداد خبر داد و خاطرنشان کرد: دفاع مقدس به فرهنگ و هنر و ادب ایران ارتقا بخشید و شاهد خلق گونه های فاخر هنری از جمله شعر و کتاب و داستان و فیلم و تئاتر و سینمای دفاع مقدسی هستیم. در این راستا به ثبت خاطرات شفاهی خانواده های شهدا و ایثارگران و رزمندگان پیشکسوت در قالب کتاب می پردازیم.

وی از چاپ ۳۳۸ عنوان کتاب در حوزه معارف دفاع مقدس توسط اداره کل حفظ آثار استان خبر داد و عنوان کرد: هفته آینده از ۱۲ عنوان کتاب جدید رونمایی خواهیم کرد؛ تالیف کتاب های دفاع مقدسی داستان محور(رمان) را با تمرکز بر کودکان و نوجوانان انجام می دهیم. همچنین تولید کتاب های صوتی را در دستور کار داریم.

مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس گیلان با اشاره به برگزاری دومین کنگره شهدای استان در شهریور امسال، خاطرنشان کرد: از سوم خرداد تا زمان برگزاری کنگره، ۹۴ یادواره قشری و شهرستانی را برگزار خواهیم کرد. تجلیل و تقدیر از پیشکسوتان دوران دفاع مقدس و دیدار با خانواده های معظم شاهد و ایثارگر و گلباران مزار شهدا و اجرای نمایش های میدانی «جلوه های عاشقی» و برگزاری کرسی های آزاداندیشی پاسخ به شبهات درباره جنگ تحمیلی و... از دیگر برنامه هاست.

وی همچنین از کلیه ادارات و دستگاه ها خواست به سامانه سادم (سامانه مناسبت های ملی دفاع مقدس و مقاومت) بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس بپیوندند و تاکید کرد: عملکرد سالانه شهرستان ها و ادارات و دستگاه ها در حوزه دفاع مقدس باید در این سامانه ثبت شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha