• پنجشنبه / ۱ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۲:۴۰
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1404030100201
  • خبرنگار : 50616

معاون ورزش و جوانان مازندران خبر داد؛

تدوین اولویت‌های مازندران در ۱۲ رشته راهبرد قهرمانی

تدوین اولویت‌های مازندران در ۱۲ رشته راهبرد قهرمانی

ایسنا/مازندران معاون امور ورزش اداره‌ کل ورزش و جوانان مازندران از تدوین سیاستگذاری ها و اولویت‌ها برای راهبرد قهرمانی با اجرای سند آمایش سرزمینی در حوزه ورزش این استان خبر داد.

اسماعیل پهلوان پنج‌شنبه اول خرداد درحاشیه نشست مشترک روسا و نابب رئیسان هیات های ورزشی شهرستان آمل که با حضور سرپرست فرمانداری ویژه شهرستان آمل در فرمانداری این شهرستان برگزار شد، به خبرنگار ایسنا گفت: در بخش آمایش قهرمانی بر اساس آمار و اطلاعات گردآوری شده از هر شهرستان سه رشته قهرمانی در اولویت قرار گرفت.

وی افزود: در بخش راهبرد قهرمانی برای استان مازندران ۱۲ رشته وجود دارد که می‌بایست در سیاست گذاری‌ها و برنامه ریزی در راس امور قرار گیرد.

پهلوان، از کشتی، تکواندو، وزنه‌برداری، قایقرانی، تیراندازی با کمان، بوکس، شمشیربازی، ووشو، تیراندازی، دوومیدانی، شنا و ژیمناستیک؛ به عنوان ۱۲ رشته اولویت‌دار و راهبرد قهرمانی برای این استان اعلام کرد.

معاون امور ورزش اداره کل ورزش وجوانان مازندران تصریح کرد: بر این باور هستیم با برنامه ریزی درست و جدیت در اجرای سند سرزمینی ورزش استان، مطمئنا حوزه افتخار آفرینی  ورزش مازندران در رویدادهای مهم بین المللی به ویژه در آوردگاه های المپیک و بازی های آسیایی به چندین رشته ارتقا خواهد یافت.

پهلوان ادامه داد: آمایش سند سرزمینی ورزش استان مازندران سال گذشته با نقطه‌زنی ‌های انجام شده و داده هایی که مورد نیاز سند بود جمع‌بندی و در نهایت برای ورزش استان در دو بخش آمایش و راهبرد قهرمانی سند تنظیم شد.

وی، یکی از برنامه های شاخص و اولویت‌دار اداره کل ورزش و جوانان مازندران را افزایش سرانه ورزشکاران استان به ۱۰ درصد از جمعیت استان، اعلام کرد و گفت: در تلاش هستیم با تشکیل ستاد و برنامه‌ریزی در این راستا، از طریق نظارت بر عملکرد باشگاه‌های ورزشی به این مهم دست‌یابیم.

وی یادآورشد: مازندران یکی از استانهای ورزش خیز و مدال آور در کشور است که از نظر مدال آوری، هر ساله ورزشکاران این استان به اندازه حدود ۲۰ استان کشوراز میادین بین المللی، جهانی و آسیایی مقام کسب می‌کنند.

وی تعداد ورزشکاران سازمان یافته شده مازندران در پایان سال ۱۴۰۳ را بیش از ۲۱۶ هزار نفراعلام کرد و یادآورشد: این تعداد نسبت به مدت مشابه پارسال حدود ۱۰ درصد بیشتر بوده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha