• پنجشنبه / ۱ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۴:۲۱
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 1404030100271
  • خبرنگار : 50026

تقویت زیرساخت‌های فناوری در خراسان جنوبی در اولویت وزارت علوم قرار گرفت

تقویت زیرساخت‌های فناوری در خراسان جنوبی در اولویت وزارت علوم قرار گرفت

ایسنا/خراسان جنوبی معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: توسعه متوازن و ایجاد زیرساخت‌های فناورانه در استان‌های کمتر برخوردار به‌ویژه خراسان جنوبی در اولویت برنامه‌های این وزارتخانه قرار دارد.

محمدنبی شهیکی، امروز پنج‌شنبه ۱ خرداد در دیدار با نماینده ولی‌فقیه در خراسان جنوبی، با تأکید بر لزوم تسریع در توسعه زیرساخت‌های فناوری در استان، اظهار کرد: یکی از اهداف اصلی وزارت علوم در دوره جدید، کاهش شکاف توسعه‌ای در حوزه فناوری و نوآوری از طریق تمرکز بر استان‌های کمتر برخوردار است.

وی افزود: در همین راستا، بیشترین منابع ملی به این مناطق تخصیص یافته تا زمینه رشد متوازن فراهم شود و مسیر تبدیل علم به ثروت در سراسر کشور هموارتر گردد.

پارک‌های علم و فناوری، محور اقتصاد دانش‌بنیان

معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم با بیان اینکه پارک‌های علم و فناوری نقش کلیدی در تبدیل ایده به محصول و ایجاد اشتغال دارند، تصریح کرد: استان‌هایی مانند اصفهان و خراسان رضوی با طراحی الگوهای موفق، پیشرفت قابل توجهی در این حوزه داشته‌اند، اما خراسان جنوبی نیز با توجه به ظرفیت‌های انسانی و علمی خود، مستعد جهش فناورانه است.

وی ادامه داد: حمایت از پارک علم و فناوری خراسان جنوبی و گسترش فعالیت‌های آن می‌تواند مسیر توسعه اقتصادی دانش‌بنیان در استان را شتاب دهد.

توسعه فناوری با همکاری همه‌جانبه ممکن است

شهیکی‌صبح با اشاره به اهمیت هم‌افزایی میان نهادهای مختلف، خاطرنشان کرد: توسعه پایدار در حوزه فناوری نیازمند شبکه‌سازی و همکاری نزدیک میان وزارت علوم، دستگاه‌های اجرایی، دانشگاه‌ها و مدیران محلی است.

وی افزود: طراحی برنامه‌های عملیاتی باید مبتنی بر شناخت ظرفیت‌های بومی و نیازهای واقعی استان باشد و تنها با رویکردی مشارکتی می‌توان از چالش‌ها عبور کرد.

معاون وزیر علوم در پایان با قدردانی از حمایت‌های نماینده ولی‌فقیه در خراسان جنوبی، ابراز امیدواری کرد: با هم‌افزایی نهادهای مختلف و برنامه‌ریزی هدفمند، شاهد تحولی چشمگیر در زیست‌بوم نوآوری استان خواهیم بود.

آیت الله سیدعلیرضا عبادی نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی نیز با بیان اینکه دانش بدون ایمان می‌تواند به عاملی خطرناک برای بشریت تبدیل شود،گفت: جهان هستی تمامش علم و قانون است و انسان به عنوان ماکت جهان هستی آفریده شده و دانش، شرط اصلی برآوردن نیازهای اوست، اما انسان هرگز به دانش به عنوان ابزاری صرف برای رفع نیازهای مادی قانع نیست؛ او فطرتاً به دنبال کشف حقیقت است.

عبادی بر برتری انسان بر سایر مخلوقات تأکید کرد و افزود: دانش، تنها در خدمت به نیازهای مادی خلاصه نمی‌شود، بلکه سرنوشت جامعه به آن وابسته است و استقلال و آزادی یک ملت در گرو دانشی است که دیگران نتوانند بر آن سلطه داشته باشند.

نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی با بیان اینکه علم به تنهایی کافی نیست، خاطرنشان کرد: دانش مانند زهر عقرب است و اگر با ایمان ترکیب نشود، می‌تواند بلای جان بشر شود.

وی تأکید کرد: نظام جمهوری اسلامی را غنیمت بدانید و دانشجویان را در مسیری هدایت کنید که بر دو بال علم و ایمان پرواز کنند و تنها در این صورت است که پیشرفت حقیقی و مستقل محقق می‌شود. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha