علی خدری در گفت و گو با ایسنا با اشاره به اهداف این مانور اظهار کرد: این عملیات با هدف اصلاح الگوی مصرف، ارتقای بهرهوری انرژی و فرهنگسازی در زمینه مدیریت بهینه روشنایی، شامگاه دوشنبه ۳۱ اردیبهشت از ساعت ۱۹:۳۰ با مشارکت گسترده گروههای عملیاتی و کارشناسی آغاز شد.
وی افزود: در این مانور ۱۱۰ اکیپ فعال شامل ۷۰ تیم عملیاتی و ۴۰ تیم حقوقی به همراه ۹ کارشناس نظارت عالیه، در سطح استان خوزستان به اجرای برنامههای تعیینشده پرداختند.
این مقام عالی صنعت برق استان ادامه داد: در این عملیات ۱۴۸ اخطار کتبی به اماکن تجاری دارای روشنایی غیرمتعارف داده شد. همچنین کاهش روشنایی در راهروهای ۱۱۰ مرکز تجاری و پاساژ از طریق خاموشی حدود ۲۷۰۰ لامپ، شناسایی و جمعآوری ۸۵ مورد انشعاب غیرمجاز از دکههای مستقر در حاشیه گذرگاهها و خیابانها، حذف یا کاهش ۸۵۰ لامپ مازاد در اماکن تجاری از دیگر اقدامات انجام شده در این رزمایش بوده است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خوزستان افزود: خاموشی ۵۵ تابلو تبلیغاتی بزرگ، خاموشی ۱۲۵ برج نوری در میادین و پارکها، خاموشی کامل روشنایی مبادی ورودی ۱۷ گذرگاه شهری به جز نقاط حادثهخیز که علیرغم مکاتبات انجامشده، اقدام به اصلاح نداشتهاند، خاموشی بیش از ۷۵ رشته ریسه تزیینی شهرداریها و جمعآوری کامل ۹۵ شعله لامپ پرمصرف قلمی در این رزمایش با موفقیت انجام شد که تاثیر به سزایی در تعدیل روشنایی و حذف نورهای مازاد داشته و در نهایت موجب صرفهجویی در مصرف برق خواهد شد.
خدری با بیان اینکه اقدامات انجامشده منجر به کاهش توان مصرفی معادل ۱.۴ مگاوات و صرفهجویی انرژی معادل ۱۱ مگاواتساعت در بخش روشنایی شهری شده است، تأکید کرد: استمرار چنین مانورهایی بهعنوان بخشی از راهبردهای مدیریت مصرف انرژی، نقش مهمی در کاهش بار شبکه، افزایش پایداری برق و بهبود کیفیت خدماترسانی به مشترکان دارد.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خوزستان همچنین از همراهی مردم و همکاری نهادهای مختلف در اجرای موفق این مانور قدردانی کرد و خواستار استمرار توجه به موضوع مدیریت مصرف بهویژه در فصل گرم سال شد.
انتهای پیام
نظرات