• جمعه / ۲ خرداد ۱۴۰۴ / ۲۱:۳۷
  • دسته‌بندی: فوتبال، فوتسال
  • کد خبر: 1404030200764
  • خبرنگار : 30192

ملوان به فینال جام حذفی رسید

ملوان به فینال جام حذفی رسید

تیم فوتبال ملوان بندرانزلی با غلبه بر گل‌گهر سیرجان در مرحله نیمه نهایی جام حذفی راهی فینال این مسابقات شد.

به گزارش ایسنا، تیم فوتبال ‌گل‌گهر سیرجان امروز (جمعه، ۲ خرداد) در چارچوب رقابت‌های مرحله نیمه نهایی جام حذفی میزبان ملوان بندرانزلی بود که در نهایت این بازی با نتیجه یک بر صفر به سود ملوان به پایان رسید تا اولین فینالیست این رقابت‌ها مشخص شود.

تک گل بازی را رضا جعفری روی پاس محمد عمری در دقیقه ۷۶ به ثمر رساند. همچنین در دقیقه ۳+۹۰ سعید کریمی از زمین بازی ملوان اخراج شد.

ملوان در دیدار فینال باید به مصاف برنده بازی استقلال و صنعت نفت آبادان برود. این دیدار از ساعت ۱۹:۴۵ فردا (شنبه، ۳ خرداد) آغاز خواهد شد.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha