سردار سرتیپ دوم پاسدار غلامرضا حسنپور اشکذری عصر جمعه دوم خرداد ۱۴۰۴، در مراسم «آبروی بازار» که با هدف گرامیداشت یاد و خاطره شهدای اصناف، بهویژه شهید مهدی غفاری، به همت بسیج اصناف در ساوه برگزار شد، اظهار کرد: اصناف و بازاریان ایران با تقدیم ۱۱ هزار شهید در دو جبهه اقتصادی و نظامی، حماسهای ماندگار در تاریخ انقلاب اسلامی رقم زدهاند.
وی افزود: بهمنظور پا۸سداشت این ایثار، قرار است ۱۱ هزار محفل «آبروی بازار» در محل فعالیت صنفی شهدا در سراسر کشور برگزار شود. اولین محفل در استان مرکزی، همزمان با سوم خرداد، سالروز آزادسازی خرمشهر، در ساوه برگزار میشود.
سردار حسنپور با اشاره به اینکه ساوه با تقدیم ۲۳ شهید اصناف و حدود ۶۰۰ شهید، سهمی بزرگ در دفاع از انقلاب داشته، از شهید مهدی غفاری بهعنوان الگویی درخشان یاد کرد و گفت: این شهید که رتبه برتر کنکور را کسب کرده بود، تحصیل و فعالیت اقتصادی را رها کرد و به جبهه رفت و در سال ۱۳۶۱ در عملیات محرم به شهادت رسید.
وی تأکید کرد: شهدا، مایه عزت انقلاب هستند و خون پاک آنها ضامن اقتدار کشور است.
وی ضمن هشدار درباره توطئههای دشمن در فضای مجازی، خواستار ترویج فرهنگ ایثار و شهادت برای خنثیسازی این تهدیدات شد و افزود: نباید شهدا را دستنیافتنی جلوه داد، بلکه باید با الگوسازی از آنها، بازار را به سمت ارزشهای اسلامی هدایت کرد.
سردار حسنپور تأکید کرد: اتصال جوانان به فرهنگ شهادت، رسالت اصلی این محفلهاست. با ترویج این فرهنگ میتوان در برابر هجمههای دشمن ایستادگی و بازار اسلامی را تقویت کرد.
به گزارش ایسنا، فرمانده سپاه ناحیه ساوه نیز گفت: سوم خرداد، سالروز آزادسازی خرمشهر، برگ زرینی در تاریخ دفاع مقدس و نماد مقاومت و ایثار ملت ایران است. این حماسه بزرگ، با خون پاک شهدا و مجاهدت رزمندگان رقم خورد و نشان داد که اراده ملت ایران در برابر دشمنان شکستناپذیر است.
سرهنگ پاسدار علیرضا مهدی افزود: در این میان، شهدای اصناف ساوه با تقدیم ۲۳ شهید گرانقدر، نقش بیبدیلی در دفاع از آرمانهای انقلاب ایفا کردند. این شهدا، که از دل بازار و کسبه برخاسته بودند، با ترک کسبوکار و زندگی خود، به جبهههای حق علیه باطل شتافتند و با نثار جانشان، عزت و اقتدار ایران اسلامی را تضمین کردند.
وی افزود: شهید مهدی غفاری به عنوان نمونهای درخشان از این ایثارگران، با انتخاب مسیر شهادت بهجای موفقیتهای دنیوی، الگویی جاودان برای اصناف و جوانان است. امروز، وظیفه ما پاسداری از این میراث ارزشمند و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل جوان است.
فرمانده سپاه ساوه گفت: اصناف ساوه که همواره در صحنههای انقلاب و دفاع مقدس پیشگام بودهاند، باید با تأسی از شهدا، بازار را به پایگاهی برای ترویج ارزشهای اسلامی و انقلابی تبدیل کنند. سوم خرداد به ما میآموزد که با وحدت و ایمان میتوان بر هر دشمنی غلبه کرد. ما در سپاه ساوه، در کنار مردم و اصناف، متعهد هستیم که با برگزاری برنامههایی مانند محفل «آبروی بازار»، یاد شهدا را زنده نگه داریم و با الهام از روحیه خرمشهر، در برابر توطئههای دشمنان ایستادگی کنیم.
محمد غفاری، برادر شهید مهدی غفاری نیز گفت: مهدی پس از اخذ دیپلم، دو سال بهعنوان بیسیمچی در لشکر ۲۱ حمزه خدمت کرد. پس از پایان خدمت سربازی، عشق به میهن و آرمانهای انقلاب او را دوباره به جبهه کشاند و چند ماه پس از حضور داوطلبانه در جبهه، در عملیات محرم به فیض شهادت نائل آمد.
وی افزود: وصیتنامه شهید غفاری، سرشار از اخلاص، ایمان و عشق به خدا و میهن است و کتابی از خاطرات او نیز منتشر شده که گواهی بر زندگی جهادی این شهید است.
سخنرانی پیش از خطبههای نماز جمعه، دیدار با خانواده شهدای غفاری و شریفی، دیدار با خانواده یک رزمنده بسیجی اصناف و حضور در مراسم گرامیداشت سالروز آزادسازی خرمشهر در امامزاده سید اسحاق (ع) از جمله برنامههای سردار حسنپور در ساوه بود.
انتهای پیام
نظرات