• شنبه / ۳ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۰:۴۰
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1404030300987
  • خبرنگار : 50549

یک مسئول مطرح کرد

گردشگری غذا؛ پتانسیلی برای ماندگاری بیشتر گردشگران

گردشگری غذا؛ پتانسیلی برای ماندگاری بیشتر گردشگران
عکس تزئینی است

ایسنا/خراسان رضوی مدیر موسسه گردشگری سازمان همیاری شهرداری‌های خراسان رضوی گفت: یکی از مسیرهای کلیدی برای دستیابی به ماندگاری گردشگران، ورود به حوزه‌های جذاب و پُرپتانسیل مانند گردشگری غذا است.

مجید اجتماعی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: توسعه صنعت گردشگری در خراسان رضوی به ویژه تقویت زیرساخت‌های آن، نقش کلیدی در رشد اقتصادی و ارتقاء کیفیت زندگی شهروندان دارد.

وی اضافه کرد: یکی از اهداف اصلی موسسه افزایش ماندگاری مسافران در استان است، زیرا این امر به طور مستقیم به رشد اقتصادی و بهره‌مندی بیشتر شهروندان از مزایای گردشگری منجر می‌شود.

مدیر موسسه گردشگری سازمان همیاری شهرداری‌های خراسان رضوی ادامه داد: یکی از مسیرهای کلیدی برای دستیابی به این هدف، ورود به حوزه‌های جذاب و پُرپتانسیل مانند گردشگری غذا است.

اجتماعی عنوان کرد: خراسان رضوی به ویژه شهر مشهد، به واسطه جایگاه زیارتی و تاریخی‌اش دارای فرهنگ غذایی غنی و اصیل است. این میراث غنی با ارائه تجربیات فرهنگی و لذیذ، می‌تواند به عنوان محرک مهمی برای افزایش ماندگاری مسافران و رونق اقتصادی استان عمل کند.

مدیر موسسه گردشگری سازمان همیاری شهرداری‌های خراسان رضوی اظهار کرد: ما بر این باوریم که می‌توانیم با ارائه تورهای غذا، کارگاه‌های آشپزی، معرفی رستوران‌های سنتی و مدرن و برگزاری رویدادهای مرتبط، تجربه‌ای جذاب و ماندگار برای گردشگران خلق کنیم.

وی تصریح کرد: این امر علاوه بر افزایش درآمدهای محلی، به معرفی و احیای فرهنگ غذایی اصیل استان نیز کمک خواهد کرد. در حال حاضر برنامه‌ریزی برای ایجاد یک مسیر گردشگری غذا در مشهد و معرفی غذاهای بومی منطقه در دستور کار موسسه قرار دارد.

اجتماعی با اشاره به امضاء تفاهم‌نامه همکاری با موسسه پژوهشی علوم صنایع‌غذایی در نمایشگاه مشهد اینوکس اضافه کرد: این تفاهم‌نامه، همکاری علمی و اجرایی برای سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری غذا را هدف قرار می‌دهد و هدف اصلی ما توسعه این ظرفیت با آینده‌ای روشن است.

راه‌اندازی موزه تخصصی غذا در دستور کار است

مدیر موسسه گردشگری سازمان همیاری شهرداری‌های خراسان رضوی گفت: این همکاری با اهدافی چون جذب سرمایه‌گذار در پروژه‌های گردشگری غذا، مشاوره و برنامه‌ریزی برای راه‌اندازی موزه تخصصی غذا، هم‌افزایی برای ارتقای کیفیت خدمات در این حوزه و خلق پروژه‌هایی با اصالت فرهنگی و بازده اقتصادی صورت می‌گیرد.

وی گفت: موسسه پژوهشی صنایع غذایی، مجموعه علمی با نگاهی عالمانه به این موضوع است و در این تفاهم‌نامه مشارکت خواهد کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha