مجید اجتماعی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: توسعه صنعت گردشگری در خراسان رضوی به ویژه تقویت زیرساختهای آن، نقش کلیدی در رشد اقتصادی و ارتقاء کیفیت زندگی شهروندان دارد.
وی اضافه کرد: یکی از اهداف اصلی موسسه افزایش ماندگاری مسافران در استان است، زیرا این امر به طور مستقیم به رشد اقتصادی و بهرهمندی بیشتر شهروندان از مزایای گردشگری منجر میشود.
مدیر موسسه گردشگری سازمان همیاری شهرداریهای خراسان رضوی ادامه داد: یکی از مسیرهای کلیدی برای دستیابی به این هدف، ورود به حوزههای جذاب و پُرپتانسیل مانند گردشگری غذا است.
اجتماعی عنوان کرد: خراسان رضوی به ویژه شهر مشهد، به واسطه جایگاه زیارتی و تاریخیاش دارای فرهنگ غذایی غنی و اصیل است. این میراث غنی با ارائه تجربیات فرهنگی و لذیذ، میتواند به عنوان محرک مهمی برای افزایش ماندگاری مسافران و رونق اقتصادی استان عمل کند.
مدیر موسسه گردشگری سازمان همیاری شهرداریهای خراسان رضوی اظهار کرد: ما بر این باوریم که میتوانیم با ارائه تورهای غذا، کارگاههای آشپزی، معرفی رستورانهای سنتی و مدرن و برگزاری رویدادهای مرتبط، تجربهای جذاب و ماندگار برای گردشگران خلق کنیم.
وی تصریح کرد: این امر علاوه بر افزایش درآمدهای محلی، به معرفی و احیای فرهنگ غذایی اصیل استان نیز کمک خواهد کرد. در حال حاضر برنامهریزی برای ایجاد یک مسیر گردشگری غذا در مشهد و معرفی غذاهای بومی منطقه در دستور کار موسسه قرار دارد.
اجتماعی با اشاره به امضاء تفاهمنامه همکاری با موسسه پژوهشی علوم صنایعغذایی در نمایشگاه مشهد اینوکس اضافه کرد: این تفاهمنامه، همکاری علمی و اجرایی برای سرمایهگذاری در حوزه گردشگری غذا را هدف قرار میدهد و هدف اصلی ما توسعه این ظرفیت با آیندهای روشن است.
راهاندازی موزه تخصصی غذا در دستور کار است
مدیر موسسه گردشگری سازمان همیاری شهرداریهای خراسان رضوی گفت: این همکاری با اهدافی چون جذب سرمایهگذار در پروژههای گردشگری غذا، مشاوره و برنامهریزی برای راهاندازی موزه تخصصی غذا، همافزایی برای ارتقای کیفیت خدمات در این حوزه و خلق پروژههایی با اصالت فرهنگی و بازده اقتصادی صورت میگیرد.
وی گفت: موسسه پژوهشی صنایع غذایی، مجموعه علمی با نگاهی عالمانه به این موضوع است و در این تفاهمنامه مشارکت خواهد کرد.
انتهای پیام
نظرات