• شنبه / ۳ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۲:۵۱
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 1404030301186
  • خبرنگار : 50294

مدیرکل آموزش و پرورش کردستان:

باید مراقب تهدیدات اجرای برنامه ملی نماد باشیم/ افزایش تعاملات برون‌ دستگاهی برای این طرح ضروری است

باید مراقب تهدیدات اجرای برنامه ملی نماد باشیم/ افزایش تعاملات برون‌ دستگاهی برای این طرح ضروری است

ایسنا/کردستان مدیرکل آموزش و پرورش کردستان گفت: اجرای برنامه ملی نماد از مطالبات مقام معظم رهبری و یک اولویت ملی است؛ لذا با توجه به اینکه آسیب‌های اجتماعی پاشنه آشیل جامعه محسوب می‌شوند و اگر در برابر آن‌ها بی‌تفاوت باشیم، فردا با مشکلات جدی‌تری مواجه خواهیم شد؛ بنابراین می‌طلبد که همه در این امر مهم پای کار باشیم.

سید فواد حسینی، شنبه سوم خرداد، در نشست ستاد استانی هماهنگی اجرای برنامه ملی نماد، ضمن گرامیداشت حماسه آزادسازی خرمشهر، این روز بزرگ را به ملت شریف ایران تبریک و  خرمشهر را نماد مقاومت، ایستادگی و پیروزی ملت دانست و اظهار کرد: ما باید تلاش کنیم که اقدامات ما در تراز  جمهوری اسلامی ایران باشد، که این امر مستلزم  برنامه‌ریزی مستمر، منسجم و هدفمند است و باید شرایطی را فراهم کنیم که دانش‌آموزان در محیطی سالم و بانشاط به لحاظ روانی رشد کنند.  

حسینی افزود: برنامه نماد نباید صرفاً در اسناد و جلسات باقی بماند؛ بلکه باید در کف مدارس خود را نشان دهد و تمامی ظرفیت‌های موجود را برای ارتقای این برنامه به‌کار گیریم، همچنین مدیران و رؤسای شهرستان‌ها، نواحی و مناطق باید اشراف کامل به برنامه داشته باشند و با بهره‌گیری از فرصت‌هایی همچون اوقات فراغت، زمینه اجرای بهتر را فراهم سازند.  

مدیرکل آموزش و پرورش کردستان ادامه داد: همچنین باید مراقب تهدیدات اجرای این برنامه باشیم و دستگاه‌های ائتلاف نماد را بیش از پیش به میدان بیاوریم و در اجرای این طرح، افزایش تعاملات برون‌دستگاهی یک ضرورت است، زیرا هم‌افزایی میان نهادها، موفقیت اجرای برنامه را تضمین می‌کند.  

حسینی خاطر نشان کرد: از سوی دیگر، در تحلیل وضعیت دانش‌آموزان توجه به ریز فاکتورهایی که وضعیت آنان را قرمز می‌کند، امری ضروری است و تجربه‌نگاری در برنامه ملی نماد، باید به‌عنوان یک اصل مورد توجه قرار گیرد تا بتوانیم راهکارهای عملی و مؤثر را شناسایی کنیم.  

وی گفت: اگر آموزش و پرورش در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی ورود نکند، قطعاً هیچ نهاد دیگری نمی‌تواند جای آن را پر کند. لذا لازم است در سطح شهرستان‌ها، نواحی و مناطق، عزم جدی برای اجرای این برنامه وجود داشته باشد.  

حسینی در پایان سخنانش گفت: در مسیر پیشِ رو ابتکار و خلاقیت ضروری است و امروز اگر نسبت به این موضوع بی‌تفاوت باشیم، فردا با چالش‌هایی مواجه خواهیم شد که گریبانگیر آینده‌ جامعه خواهد شد.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha