• شنبه / ۳ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۴:۴۷
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1404030301316
  • خبرنگار : 50549

همایش بین‌المللی امام رضا (ع) برگزار می‌شود

همایش بین‌المللی امام رضا (ع) برگزار می‌شود

ایسنا/خراسان رضوی رییس دانشگاه بین‌المللی امام رضا (ع) از برگزاری همایش بین‌المللی امام رضا(ع) مصادف با اول ذی‌الحجه خبر داد.

ابراهیم دانشی‌فر امروز سوم خرداد، در نشست خبری چهارمین کنگره بین‌المللی امام رضا و علوم روز، اظهار کرد: چهارمین دور از برنامه کنگره بین‌المللی امام رضا و علوم روز امسال در حالی برگزار می‌شود که آمارهای مشارکت در آن، گویای استقبال بی‌نظیر عالمان و اساتید دانشگاه از این همایش و راهبرد اتخاذ شده توسط دانشگاه بین‌المللی امام رضا (ع) است. این دانشگاه، در راستای اجرایی‌سازی منویات مقام معظم رهبری در ترویج بدیع و نوآورانه علوم و معارف اهل بیت عصمت و طهارت (ع)، اقدام به تأسیس دبیرخانه دائمی سلسله همایش‌های «امام رضا (ع) و علوم روز» کرده است.

وی با اشاره به تاسیس مجله «امام رضا (ع) و علوم روز» ادامه داد: مقالات منتخب همایش بین‌المللی «امام رضا (ع) و علوم روز» در این مجله به چاپ خواهد رسید. در دوره چهارم، شاهد رشد فراوانی در ابعاد مختلف هستیم. امسال بیش از ۶۰۰ مقاله علمی به دبیرخانه همایش واصل شده و همکاران مشغول داوری مقالات هستند. تاکنون بالغ بر ۴۸ پیش‌نشست در ۲۳ استان و ۱۷۰ شهر مختلف برگزار شده است.

رییس دانشگاه بین‌المللی امام رضا (ع) با بیان اینکه یکی از ویژگی‌های متمایز همایش امسال نسبت به دوره‌های قبل، حضور پررنگ مخاطبان بین‌المللی از ۱۴ کشور مختلف و دریافت بالغ بر ۵۳ مقاله از آن‌ها است، بیان کرد: همایش امسال، چهارشنبه ۷ خرداد مصادف با اول ذی‌الحجه و روز ازدواج (که به تعبیر ما، روز خانواده است) برگزار خواهد شد. محوریت اصلی همایش، علوم تربیتی اسلامی خواهد بود.

دانشی‌فر بیان کرد: برخلاف دوره‌های قبل، برنامه‌های متعددی برای انتشار مقالات منتخب، نه تنها در مجله «امام رضا (ع) و علوم روز» بلکه پس از ترجمه به زبان‌های بین‌المللی، در عرصه بین‌المللی خواهیم داشت. دبیر علمی دائمی این همایش، حجت‌الاسلام والمسلمین مودب است و دبیر علمی بخش علوم تربیتی دکتر علم‌الهدی خواهد بود.

وی ضمن بیان عنوان «همایش امام رضا (ع) با محوریت تربیت دینی و علوم تربیتی» اظهار کرد: دوازده زیرمحور اصلی برای این همایش اعلام شده است. محورهای اصلی شامل خانواده و تربیت اجتماعی - سیاسی کودکان، خانواده و تربیت اقتصادی با رویکرد کارآفرینی، خانواده و تربیت هنری و معماری موضوعی که کمتر به آن پرداخته شده است، خانواده و نهادهای تعلیم و تربیت  که از دغدغه‌های اصلی خانواده‌ها در آموزش فرزندان است، خانواده و رسانه و فضای مجازی  که مورد استقبال نویسندگان بوده، شهر و تربیت شهروندی، تربیت اخلاقی و معنوی، تربیت زیستی و بدنی، جمعیت و فرزندپروری، خانواده و زیارت، آینده‌پژوهی تربیت و آسیب‌ها و چالش‌های تربیتی در عصر حاضر است.

 انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha